Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Işıl Alben’den 3 Yıllık İmza

Galatasaray Odeabank, eski oyuncusu Işıl Alben ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, eski oyuncusu Işıl Alben’i yeniden kadrosuna kattı. Avrupa, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya’nın...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 12:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Odeabank, eski oyuncusu Işıl Alben ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı, eski oyuncusu Işıl Alben’i yeniden kadrosuna kattı. Avrupa, lig ve kupa şampiyonluğu yaşadıktan sonra Rusya’nın Dinamo Kursk takımına transfer olan Işıl Alben, 1 yıllık aranın ardından sarı-kırmızılı takıma geri döndü. Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal’ın da katılımıyla Türk Telekom Arena’da düzenlenen imza töreninde kendisini 3 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Işıl, başkan Dursun Özbek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Alben, “İnşallah güzel başarılarla dolu bir sezon olur” dedi.
“GİTMESİN DİYE 3 SENELİK KONTRAT YAPTIK”
Basketboldan sorumlu yönetim kurulu üyesi Can Topsakal ise, “Işıl bizim oyuncumuzdu. 1 seneliğine bizi bıraktı ve şimdi tekrar yuvaya geri döndü. Onunla çok iyi bir anlaşma yaptık. Artık gitmesin diye 3 senelik kontrat yapıyoruz. Kimseyle yapmadığımız bir kontrattır bu. Işıl bizim evladımız. Bundan sonra Galatasaray’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Işıl Alben, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.