Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Isf Gymnasiade 2016 Trabzon İçin Hazırlıklar Tamamlandı

Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3. organizasyonu ISF Gymnasiade 2016 için hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.Türkiye...

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2016 09:10
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2016 09:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Isf Gymnasiade 2016 Trabzon İçin Hazırlıklar Tamamlandı
Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3. organizasyonu ISF Gymnasiade 2016 için hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.
Türkiye Okul Sporları Federasyonu tarafından 11-18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek olan dünyanın en büyük 3. organizasyonu olan ISF Gymnasiade 2016 için hazırlıklar tamamlandı. 38 ülkeden 2 bin 250 tane sporcunun katılacağı organizasyonda atletizm, jimnastik, yüzme, judo, karate, okçuluk, eskirim, tenis, santranç ve güreş branşları yer alıyor.
Türkiye Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ömür Fatih Karakullukçu, Türkiye Okul Sporları Federasyonu yönetim kurulu üyesi Ali Faik Hacıoğlu ve ISF Gymnasiade Trabzon 2016 Organizasyon Genel Koordinatörü Güngör Doğanay ile toplantı yaparak organizasyonun son durumu hakkında bilgiler aldı. Organizasyonun startını 27 Haziran tarihinde vereceklerini belirten Karakullukçu, “Trabzon önceden EYOF gibi bir organizasyon geçirdiği için çok güzel bir kabiliyeti var. Tesis anlamında her türlü hazırlığımız tamam. Organizasyon anlamında da hazırlıklarımız bitti. Biz start için önümüzdeki Pazartesi’yi bekliyoruz” dedi.
"GENÇLERİMİZİ MÜSABAKALARI İZLEMEYE DAVET EDİYORUZ"
Organizasyonla ilgili herhangi bir problemlerinin olmadığını kaydeden Karakullukçu, “Biz Okul Sporları Federasyonu olarak bu organizasyonu tek başımıza yapmıyoruz. Paydaşımız olan 10 tane federasyonumuz var. Her branşın kendi federasyonu bizim paydaşımız niteliğinde. Gençlik ve Spor Bakanlığımızın desteğini hem Trabzon’da hissediyoruz hem Ankara’da bize inanılmaz destekler veriyorlar. Trabzon’da da her türlü desteği aldığımıza inanıyoruz. Herhangi bir problemimiz yok. İnşallah 38 ülkeden şuan ki rakamlar itibariyle 2 bin 250 tane sporcuyla 11 Temmuz tarihinde organizasyonumuza başlamış olacağız. 18 Temmuz’da da bu organizasyonu bitirmeyi planlıyoruz. Gymnasıade kendi kulvarı içerisinde dünyanın en önemli 3. organizasyonu. Dünya Liseler Olimpiyatları olarak ifade ediliyor. Bizde ülkemiz gençliğinin sportif katılımının arttırılması spor bilincinin geliştirilmesi amacıyla özellikle Trabzon’daki gençlerimizi bu müsabakaları izlemeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.