Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan Buz: Yapacak bir şey yok, yola devam

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyet karşısında yapacak bir şeyin olmadığını, yola devam edeceklerini söyledi. Gençlerbirliği’nin kendi sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olduğu...

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2015 23:11
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2015 23:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İrfan Buz, Beşiktaş karşısında aldıkları mağlubiyet karşısında yapacak bir şeyin olmadığını, yola devam edeceklerini söyledi.

Gençlerbirliği’nin kendi sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrası teknik direktör İrfan Buz, açıklamalarda bulundu. Futbolda bu gibi sonuçlar olduğuna dikkat çeken Buz, "Gerçekten iyi hazırlanmıştık. Futbolcularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Eksiklerimiz hissedildi. Stancu, İrfan Can, Tomic daha ileriye atabilirdi. Ama şöyle bir durum var: 0-0 maç devam ederken frikik golü ve basit yediğimiz ikinci golden sonra 2-0 üzücü oldu. Buradan dönmemiz zordu. Daha öncesinde pozisyonlar yakalamıştık. 1-0 öne geçmiş olsak daha farklı olabilirdi. Yapacak bir şey yok önümüze bakacağız. Genç arkadaşlarımız var. Önümüzde Cizre ve Rize maçlarımız var. Yola devam. Yapacak bir şey yok." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.