Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan Buz, Spor Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi

Malatya Spor Lisesi, Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz’u (soldaki) Ağırladı. Okul Müdürü Oğuz Güçlü (sağdaki), Çok Faydalı Bir Organizasyon Yaptıklarını İfade Ederek, İrfan Buz’a Katılımından Dolayı Teşekkür Edip Plaket Verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İrfan Buz, Spor Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Orduzu Pınarbaşı Miş Miş Park alanı içerisinde yer alan Malatya Spor Lisesi, Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz’u ağırladı.
Sarı-kırmızılı takımla bu sezon 40 puan toplayarak, camianın sempatisini kazanan başarılı hoca, öğrencilerle bir araya gelerek, onlara tecrübelerini aktardı. Spor Lisesi Okul Müdürü Oğuz Güçlü ve diğer öğretmenler tarafından yapılan organizasyonda öğrencilerle İrfan Buz ‘kariyer günleri’ adı altında bir araya getirilerek, gençlerin kendi geleceklerine ilişkin yön bulmada ve hedef belirlemede doğru tercihler yapılması amaçlandı.
“KENDİNİZE İNANMALI VE GÜVENMELİSİNİZ”
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, spor lisesi öğrencilerine katılımlarından ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederek, “Hepinizin sporla iç içe olması, aktif ya da pasif sporculuk geçmişine sahip olmanız gerçekten güzel. Bilgili ve başarılı bir sporcu olmanız, kendinize daha güzel bir gelecek kurmanız için bugünden işin ucunu sıkı tutup çok çalışmalısınız. Ülkenin sizin gibi genç dinamik ve yetenekli sporculara ihtiyacı var. Hangi işi meslek edinirseniz edinin kesinlikle önce kendinize inanmalı ve güvenmelisiniz. Sizi başarıya ulaştıracak şeyler bilgi, çalışmak, öz güven ve yeteneklerinizdir” dedi.
İrfan Buz’u zaman zaman sorularıyla terleten öğrenciler, başarılı teknik adama hem kariyeri hem de Yeni Malatyaspor günleriyle ilgili sorular yöneltti. Daha çok play off hedefiyle ilgili konuları merak eden öğrenciler, Buz’u can kulağıyla dinledi. İrfan Buz ile bol bol selfie yapıp fotoğraf çektiren öğrenciler başarılı hocayı günün sonunda uzun süre alkışladı. Okul müdürü Oğuz Güçlü, çok faydalı bir organizasyon yaptıklarını ifade ederek, İrfan Buz’a katılımından dolayı teşekkür edip plaket verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.