Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan Buz: “Ligi Bitirebileceğimiz En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz”

Ptt 1. Lig Takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “kalan Haftaları Maç Maç Düşünüp, Ligi Bitirebileceğimiz En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İrfan Buz: “Ligi Bitirebileceğimiz En İyi Yerde Bitirmek İstiyoruz”
PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Kalan haftaları maç maç düşünüp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” dedi.
İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Buz, takımın son durumu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Buz, Denizli karşısında istedikleri oyunu oynayamadıklarını belirterek, “İstediğimiz oyun çıkmadı sahada. Ancak buna rağmen etkili pozisyonlar bulduk. O pozisyonları değerlendirebilseydik maça orta olabilirdik. Bazı oyuncularımın performansı istediğim gibi değildi. Tabi Umut Nayir gibi bizim sistemimiz için önem taşıyan bir oyuncunun yokluğunda özellikle hava topu hakimiyetini de rakibe kaptırdık. Maça gelecek olursak; Osman’ın zamansız sakatlığıyla bir oyuncu değişiklik hakkımızı erken yapmak zorunda kaldık. Golünü gelişimine baktığımızda Göztepe maçındaki gole benzer bir gol gördük ağlarımızda. Adam paylaşımında hata yapıldı yine. Tabi bu eksiklerimizi kapatma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Lige verilen ara sakatlarımızın düzelmesi adına da iyi oldu. Bu arayı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz” diye konuştu.
“AZUBUIKE’NİN MİLLİ TAKIMA SEÇİLMESİ DE BİZİ AYRICA MUTLU ETTİ”
Buz, kadroda son haftalarda sıkça değişikliğe gitmesiyle ilgili yaptığı açıklamada ise, “Kadromuzda yer alan oyuncularımızı kullanabileceğimiz yerlerde bunu yapıyoruz. Sonuçta yedekte olan olmayan herkes bu takımın oyuncusudur. Sedat olsun, Ali olsun, Azubuike olsun hepsinin performansından memnunum. Kalan haftalarda kadromuzu en iyi şekilde kullanmak istiyorum. Tabi bunu yaparken önümüzdeki sezonu da düşünmek zorundayız. Azubuike’nin milli takıma seçilmesi de bizi ayrıca mutlu etti. Demek ki burada kendine bir şeyler katabilmiş. İnşallah bir çok oyuncumuz performansıyla dikkat çekecek. Kalan haftaları maç maç düşünüp, ligi bitirebileceğimiz en iyi yerde bitirmek istiyoruz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.