Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan Buz: "Bizim Açımızdan İyi Bir Sezon Olduğunu Düşünüyorum"

PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Bizim açımızdan iyi bir sezon olduğunu düşünüyorum” dedi.Altlardan gelip 10. sıraya kadar yükseldiklerini söyleyen Buz, “Biliyorsunuz küme düşmeme hedefimiz...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 18:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor’un Teknik Direktörü İrfan Buz, “Bizim açımızdan iyi bir sezon olduğunu düşünüyorum” dedi.
Altlardan gelip 10. sıraya kadar yükseldiklerini söyleyen Buz, “Biliyorsunuz küme düşmeme hedefimiz vardı. Altlardan çıkıp üst sıralara geldik. Öncelikle düşmeme olayına girmiştik. Oradan çıkıp da Play-off mücadelesine kadar geldik. Yani hakikaten Play-off’u hissettik. Puansal olarak diğer takımlarla çok fazla puan farkı yok. Demek ki iyi bir sezon geçirdik. Eğer sezonu 10. sırada bitiriyorsanız veyahut şimdi içerideki maçımızı da kazanmak isteyeceğiz, bu başarı demektir” dedi.
“İSTERSE 5 SENE OLSUN, DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPMAK LAZIM”
Başkan Adil Gevrek’in "Hocamızla yolumuza devam edeceğiz" açıklamasıyla ilgili de konuşan Buz, “Tabi biz bu maçı bekledikten sonra durum değerlendirmesi yapacağız. Gayet normaldir. İsterse 5 sene olsun, isterse 1 sene olsun durum değerlendirmesi yapmak lazım. Ancak şunu söylemek istiyorum; futbolcularımın aslan payı var burada. Onlarla buraya geldik. Onlara teşekkür etmek istiyorum. Yönetimimize teşekkür etmek istiyorum. Personelimize teşekkür etmek istiyorum. Basına da teşekkür etmek istiyorum. Taraftarlarımıza özellikle verdikleri desteklerden dolayı gerçekten canı gönülden onları kutluyorum. Onları seviyorum. Hakikatten onlara minnettarım. Gerçekten çok mutluyum. Buradaki misyonumuz, bayrağımızı aldık belirli bir yere taşıdık. O açıdan da herkesten Allah razı olsun“ diye konuştu.
“SÜPER LİG OLMASI GEREKİYOR”
Buz, kulübün önümüzdeki sezon ligde koyacağı hedefle ilgili olarak ise, “Ben Malatyalıların aynasıyım. Malatyalılar ne istiyor, çıtayı yükseltmek istiyor. Bundan sonraki durumda ne olması gerekiyor, Play-off olması gerekiyor. Bunun üstünde ne olması gerekiyor, Süper Lig olması gerekiyor. Biz dünden hazırız. Her zaman hazırız. Benim olup olmamam hiç önemli değil, burası burayı hak ediyor. Buranın lobisinin de kuvvetli olması gerekiyor. Çünkü biz bir şehir takımıyız. Malatya’nın hak ettiği yer Süper Lig’dir” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.