Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan Buz: "40 Puanı Aştığımız Zaman Rahatlamış Olacağız"

Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktör İrfan Buz, matematiksel olarak daha rahatlamadıklarını belirterek, "40 puanı aştığımız zaman rahatlamış olacağız. Ancak tabi avantaj sağladık. Bu hafta da önemli bir Şanlıurfa maçımız var" dedi.PTT...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktör İrfan Buz, matematiksel olarak daha rahatlamadıklarını belirterek, "40 puanı aştığımız zaman rahatlamış olacağız. Ancak tabi avantaj sağladık. Bu hafta da önemli bir Şanlıurfa maçımız var" dedi.
PTT 1. Lig’de haftayı Balıkesirspor galibiyetiyle kapatan Alima Yeni Malatyaspor, Kayseri Erciyes karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.
Haftanın ilk çalışmasını Nurettin Soykan Tesisleri’nde Teknik Direktör İrfan Buz nezaretinde yapan sarı-kırmızılılarda morallerin yüksek olduğu gözlendi.Balıkesir müsabakasında sakatlanan ve çekilen MR’ında yırtığa rastlanan Hüseyin Kar ile tendonundan sakatlığı bulunan İrfan Başaran’ın yer almadığı çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü.
GANALI ELVIS SAKYI DENENMEYE ALINDI
Yapılan antrenmana bir süre denenmeye alınacağı belirtilen Ganalı Elvis Sakyi de katıldı. Gana 1. Ligi’nde forma giydiği belirtilen 19 yaşındaki Elvis’in beğenilmesi halinde yeni sezon için düşünülebileceği öğrenildi.
Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
"MATEMATİKSEL OLARAK DAHA RAHATLAMADIK"
Balıkesirspor karşısında aldıkları galibiyetle avantaj yakaladıklarını belirten Buz, "Balıkesir maçı bizim için çok önemli bir müsabakaydı. Özellikle sonuç olarak. Oyun olarak da iyi olabilirdi ancak 3 puan almak çok önemliydi. 34 puan yaptık. Matematiksel olarak daha rahatlamadık. 40 puanı aştığımız zaman rahatlamış olacağız. Ancak tabi avantaj sağladık. Bu hafta da önemli bir Şanlıurfa maçımız var. Ona konsantre olmak durumundayız. İçeride oynayacağımız Urfa maçını kazandıktan sonra daha rahatlamış olacağız. Onun çalışmaları içine girmiş bulunmaktayız" şeklinde konuştu.
Play-Off şanslarını da değerlen İrfan Buz, "Play-Off ile aramızda 6 puan var. Öncelikle bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Tamamen matematiksel olarak da ligde kalmak istiyoruz. 7 müsabakamız var. Önce bunlara bakıyoruz. Maç maç gidiyoruz. O yüzden kolay bir müsabaka olmayacak. Urfa ile ciddi bir müsabaka oynayacağız. Çünkü onlar da alttan kopmak isteyecekler. O yüzden önce Urfa’yı düşünüyoruz. Urfa takımı inanılmaz transferler yaptı. Biliyorsunuz devre arasında neredeyse komple takımı değiştirdiler. Çok ciddi bir rakip. Erciyes de çok ciddi bir rakip. Deplasmanda gidip Adana Demirspor’u yeniyor. Onların da güçleri belli. O yüzden burada zaten diğer takımları öyle hafife almamak falan gibi lüksümüz" diye konuştu.
"BİZ KENDİ İŞİMİZE BAKIYORUZ"
Düşme barajının düştüğüne de vurgu yapan genç Buz, "Mesela Denizli ile Erciyes’in berabere kalması barajı biraz daha düşürdü. Şimdi 7 maçtan hesapladığınız zaman onların 25 puanı var. 4 maçı kazansalar 12 puan yapar. Bu da 37 yapar. Baraj da gittikçe düşüyor. Tabi bu bizi pek ilgilendirmez. Biz kendi işimize bakıyoruz. Hesaplara falan bakmıyoruz. Hesap sahadadır, kendi yaptığımız işle alakalıdır” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.