Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrfan: “Arkadaşlığımız Sahanın İçine Yansıyor”

İrfan Başaran Yaptığı Açıklamada Takımda Her Şeyin Yolunda Gittiğini Söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İrfan: “Arkadaşlığımız Sahanın İçine Yansıyor”
PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un orta saha oyuncusu İrfan Başaran, "Her şey yolunda gidiyor. Malatya insanlarını mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz" dedi.
Takımın Adana Demirspor maçı hazırlıklarını sürdürdüğü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İrfan Başaran, takımda birlik beraberlik ortamının olduğuna vurgu yaptı.
Tüm takım arkadaşlarını kutlayarak sözlerine başlayan İrfan, "İzmir’de iyi bir mücadele gösterdik. Biz beraber oynamaya çalışıyoruz. Topun arkasına geçip, iyi savunma yapıp kazandığımız toplarla da kontra çıkıyoruz. Bu şekilde de herkes iyi mücadele ediyor. Biri diğerinin yerine koşuyor. Herkes birbirinin açığını kapatmaya çalışıyor. Bu anlamda arkadaşlığımız sahanın içine yansıyor. Şu anda çok şükür her şey yolunda gidiyor. Kazandığımız zaman tabi şehirde de hava bir başka oluyor. Malatya seyircisini, insanını mutlu ettiğimiz için sevinçliyiz. Onlardan da olumlu tepkiler alıyoruz. O yüzden son 4 maçımız kaldı. Adana Demir maçı bizim için çok önemli. 3’te 3 yaptık. O geride kaldı. 17 puan yaptık. Adana Demirspor maçını inşallah kazanırsak onların da üzerine çıkacağız. Dediğim gibi bu saatten sonra kaybetmememiz lazım. Her puan çok önemli. Şu an her şey yolunda çok şükür" dedi.
“ALLAH’A ŞÜKÜR ONU MAHCUP ETMİYORUZ”
İrfan, kendi performansıyla ilgili sorulan soruya ise şu yanıtı verdi:
“Takım halinde iyi mücadele ediyoruz. Sezon başında da böyleydi. Ama demek ki bazı şeyler yolunda gitmiyordu o zaman. Bu ligde kimsenin kimseden üstünlüğü yok. O gün çok iyi mücadele eden, çok isteyen birazda Allah’ın yardımıyla kazanıyor. Sezon başından beri kaybedelim gibi bir amaçla sahaya çıkmıyoruz tabi. Kazanmak için çıkıyoruz. Ama bir bakıyorsunuz ki işler kötü gidiyor. O zaman da işte kan değişikliği oldu. İrfan Hocamız geldi. Bana da şans verdi. Allah’a şükür biz de onu mahcup etmiyoruz diye düşünüyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.