Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpekoğlu’nun Şampiyonluk Hesabı

PTT 1. Lig’in lideri Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, kalan son maçların zor geçeceğini belirterek, “Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var. 7 puan öndeyiz. Yani 17 puan alırsak şampiyonluk hedefine ulaşmış oluruz” dedi.Turuncu-beyazlılar...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 11:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 11:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in lideri Adanaspor’da Teknik Direktör Engin İpekoğlu, kalan son maçların zor geçeceğini belirterek, “Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var. 7 puan öndeyiz. Yani 17 puan alırsak şampiyonluk hedefine ulaşmış oluruz” dedi.
Turuncu-beyazlılar Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde çalışmalarını sürdürüyor. Antrenman sonunda açıklamalarda bulunan İpekoğlu, bir çok kişinin Adanaspor için, “Bu takım nasıl buralarda?” dediğini ifade ederek, “Aslında bu takımda potansiyel vardı. Biz sadece burada futbolcu arkadaşlarımızın o potansiyellerini dışarı çıkarmasına yardımcı olduk. Bugüne kadar bunu gerçekleştirdik. Bundan sonraki kalan 8 maçta da bunları sürdürmek zorundayız. Çünkü birbirinden zorlu maçlarımız var. Kaldı ki matematiksel olarak şampiyonluğu elde edebilecek sayıya ulaşamazsanız henüz şampiyon olmuş sayılmazsınız. O yüzden hedeflerimiz doğrultusunda maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Henüz daha kesinleşmiş bir şey yok. Ayağımızı yere sağlam basmalıyız. İnsan kalitesi olarak düzgün bir takımız. Herhangi bir galibiyetten sonra boş vermişlik yok. Antrenmanlarımız gayet ciddi bir şekilde yapılıyor. O yüzden bu anlamda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum. İnşallah mutlu sona ulaşmalıyız” diye konuştu.
Kalan son 8 haftada da birbirinden zorlu maçlar oynayacaklarını belirten İpekoğlu, bu maçlarda Adanaspor’u şampiyonluğa götürecek puanlar almak istediklerini söyledi. İpekoğlu, “Önümüzde 8 maçta alınacak 24 puan var. 3. ile aramızda 7 puan fark var. Yani 17 puan alırsak hedefe ulaşmış oluruz. Futbolda her şey oluyor. 17 puan alırsak işi garantilemiş oluruz. Biz de 17 puan almanın hesabını yapıyoruz açıkçası” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.