Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpekoğlu: “Hakem hatalarında üç maymunu oynamak gerekiyor”

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Türk futbolundaki paydaşların özellikle hakem hatalarında üç maymunu oynaması gerekir” dedi.Adana Demirspor, ligin 11. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 21:41
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 21:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor’un Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, “Türk futbolundaki paydaşların özellikle hakem hatalarında üç maymunu oynaması gerekir” dedi.
Adana Demirspor, ligin 11. haftasında pazar günü deplasmanda oynayacağı Giresunspor maçı hazırlıklarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, Aytaç Durak Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında Eskişehirspor maçında yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi.
“Yorum yapınca PFDK’ya sevk ediliyoruz”
Eskişehirspor maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında hakemle ilgili söylediği “Özgür Yankaya ve ekibi maçı bizden alıp Eskişehirspor’a verdi” sözlerinden dolayı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildiğini hatırlatan İpekoğlu, "Bu konuyla ilgili çok fazla yorum yapmak istemiyorum. Yorum yaptığımız zaman anında ceza kuruluna sevk ediliyoruz. Herhalde Türk futbolundaki paydaşların özellikle hakem hatalarında üç maymunu oynaması gerekir diye düşünüyoruz” dedi.
“Gol bölgesinde değerlendiremediğimiz pozisyonlarımız var”
Mağlup olacak bir oyun sergilemediklerini belirten İpekoğlu, "Futbolcularla yaptığımız toplantıda da söyledim, biraz hakem, biraz şanssızlık, biraz da beceriksizlik diyeceğiz. Özellikle gol bölgelerinde değerlendiremediğimiz pozisyonlar var. Eskişehirspor gibi rakibe karşı 3-4 tane pozisyonumuz vardı, bunlardan en az birini gol yapmamız gerekirdi diye düşünüyorum. Yapacak bir şey yok, geride kaldı" diye konuştu.
“Hedefe oynuyorsak bunun ilk ayağı Giresunspor maçı”
İpekoğlu, TFF 1. Lig’in 11 haftasında deplasmanda Giresunspor ile zor bir maç oynayacaklarını da sözlerine ekleyerek şunları söyledi:
"Eğer bir hedefe oynuyorsak bundan sonraki maçlarda puan ya da puanlar almak zorundayız. Bunun da ilk ayağı Giresunspor maçı. Giresunspor ile zor bir maç oynayacağız. Özellikle iç saha maçlarında agresif oynayan, hücum hattında iyi oyunculara sahip bir takım. Biz de ümit ediyor ve diliyoruz ki sakat olan arkadaşlarımız, Giresunspor maçına kadar aramıza katılır. Pote’nin önemli bir şeyi yokmuş, en azından bu sevindirici ama 4-5 tane önemli oyuncumuzdan şuan itibariyle yoksunuz gibi gözüküyor.”
Kelleci: "Haklarımız yeniyor"
Adana Demirspor’un başarılı futbolcularından Tufan Kelleci ise verilmeyen penaltılardan dolayı haklarının yendiğini belirtti. Takımın şu anda iyi durumda olduğunu söyleyen Tufan, “Çok iyi çalışıyoruz. İlerleyen maçlarda da daha iyi duruma geleceğiz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.