Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İpekoğlu: "Adana’ya İyi Bir Skorla Döneceğiz"

PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olacak lider Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, İzmir deplasmanından iyi bir skorla döneceklerini söyledi.Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 27. haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olacak lider Adanaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Teknik Direktör Engin İpekoğlu, İzmir deplasmanından iyi bir skorla döneceklerini söyledi.
Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde çalışmalarını sürdüren turuncu-beyazlılar günü tek antrenmanla geçirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman kondisyon çalışmasıyla devam etti. Daha sonra geniş alanda çift kale oynayan Toros kaplanları, yaklaşık bir saat süren antrenmanı taktik çalışmasıyla tamamladı.
Son antrenmana sakatlıkları devam eden Ergin Keleş ve Sabit Hakan Yılmaz katılmazken, genç oyuncu Atakan Ekiz takımdan ayrı düz koşu yaptı. Adanaspor cuma gününe kadar hazırlıklarını Adana’da sürdürecek daha sonra hava yolu ile karşılaşmanın oynanacağı İzmir’e hareket edecek.
“KARŞIYAKA’YA ODAKLANDIK”
Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu antrenmandan sonra yaptığı açıklamada, İzmir deplasmanından iyi bir skorla dönmek istediklerini söyledi. İpekoğlu, "Ligin son haftalarına girdik. Önümüzde Karşıyaka karşılaşması dahil 8 karşılaşma var. Daha önceki beyanlarımda da belirttiğim gibi konumumuz kimseyi rehavette bırakmasın. Biz önümüze maç maç bakan bir ekibiz. Bu bağlamda geri kalan maçlarımızı bir kenara bıraktık ve Karşıyaka karşılaşmasına odaklandık. Çalışmalarımız devam ediyor. Cuma gününe kadar hazırlıklarımızı tamamlayıp İzmir’e gideceğiz. Buradan iyi bir skorla Adana’ya dönme niyetinde olacağız" dedi.
MAÇ TARİHLERİ BELLİ OLDU
Öte yandan, PTT 1. Lig’in 28, 29 ve 30. hafta maç programı da Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Buna göre 28. haftada Adanaspor - Samsunspor karşılaşması 8 Nisan Cuma günü saat 20.00’de 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak. 29. haftada Boluspor - Adanaspor karşılaşması 12 Nisan Salı günü saat 19.00’da Bolu Atatürk Stadı’nda, 30. haftadaki Adanaspor - 1461 Trabzon karşılaşması ise 16 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.