Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnönü Üniversitesispor, 1920 Maraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta 8. haftayı yenilgiyle kapatan Malatya takımı İnönü Üniversitesispor 9. haftada sahasında oynayacağı 1920 Maraşspor müsabakasının hazırlılığını sürdürüyor.BAL 2. Grup’ta 8 puanla 9....

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 16:18
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 16:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnönü Üniversitesispor, 1920 Maraşspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup’ta 8. haftayı yenilgiyle kapatan Malatya takımı İnönü Üniversitesispor 9. haftada sahasında oynayacağı 1920 Maraşspor müsabakasının hazırlılığını sürdürüyor.

BAL 2. Grup’ta 8 puanla 9. sırada yer alan ve 8. haftada deplasmanda Hankendispor’a 1-0’lık skorla yenilen İnönü Üniversitesispor, 9. haftada sahasında karşılaşacağı 1920 Maraş maçına Yeşiltepe 2 numaralı sahada yaptığı antrenmanla hazırlandı.

Antrenör Cafer Aypan yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlılarda eksik oyuncu bulunmuyor.

Kulüp Sportif Direktörü Aziz Yiğit, yaptığı açıklamada içerisinde bulundukları sıkıntılı durumdan çıkacaklarını ifade etti.

“Bu sıkıntıların çözüleceğine olan inancımız tam”

Takım olarak gençlerden kurulu bir takım olmalarına rağmen örnek bir mücadele verdiklerini belirten Yiğit, “Sezon başından beri verdiğimiz mücadeleyle alkışı hak ediyoruz. Tabi kulübümüzde bazı sıkıntılar var. Bu sıkıntıların çözüleceğine olan inancımız tam. Bunun dışında takımımız genç ve çok koşan bir takım. Biz bu sezona ligle kalma hedefiyle başlamıştık. Geçen hafta deplasmanda son dakikalara doğru yediğimiz golle mağlup olduk. İnşallah bu hafta sahamızda Maraş’ı yenip o maçı telafi etmek istiyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.