Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor’da tek yol galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. hafta randevusunda yarın Kastamonuspor 1966 ile sahasında karşılaşacak olan İnegölspor, taraftar desteği ile rakibini mağlup ederek yeni bir çıkış yakalamayı planlıyor. Hazırlıklarını tamamlayarak...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor’da tek yol galibiyet
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta 10. hafta randevusunda yarın Kastamonuspor 1966 ile sahasında karşılaşacak olan İnegölspor, taraftar desteği ile rakibini mağlup ederek yeni bir çıkış yakalamayı planlıyor. Hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan bordo-beyazlılarda sakat olan Şener ve Oğuz ile cezalı Hacı Mustafa ile Recep forma giyemeyecek.
Düdük Ferhan Kestanlıoğlu’nda
Ligdeki son üç maçından beraberlikle ayrılarak üst sıralardan uzaklaşmaya başlayan İnegölspor, Kastamonu engelini kayıpsız geçerek yeni bir sayfa açmayı planlıyor. Yarın saat 13.30’da Şehir Stadyumu’nda oynanacak olan maçı İzmir bölgesi hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Uğur Erdoğan ve Bersan Duman yardımcı, Özgür Sepin ise dördüncü hakem olarak görev alacak.
"Sonuç maalesef sevindirici olmadı"
İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, sahalarında oynadıkları Kırklareli karşılaşmasında bekledikleri oyun kalitesini bulamadıklarını belirterek, "Onu telafi etmenin bir yolu Karşıyaka deplasmanıydı. Bu düşüncelerle sahaya çıktık. Yenmek, galip gelmek, 3 puanla İnegöl’e dönmek istiyorduk. Oyunun büyük bir bölümünde bunu gerçekleştirdik. Hem oyun kalitesi anlamında hem de skor olarak. Fakat son 10 dakikadaki dikkatsizliğimiz mi diyelim, acemiliğimiz mi diyelim? Açıkçası bunun adını net söyleyemiyorum. Şanssız 2 tane gol yedik ama bu futbol oyununda her zaman var. Her şeyin dengeli olduğunu düşünüyorum. Bir hafta önce kupa maçında son 10 dakika gülen taraf biz olmuştuk. Ligde de tam tersi bir durum oldu ama neticede Karşıyaka’da bizim gibi şampiyonluğa oynayan, hedefini belirlemiş bir takımdı. Yenilmemek güzel ama kaçan 2 puan bizim için çok büyük bir puan, çok değerli bir puan oldu. O açıdan üzüldük. Oyun sevindirici ama sonuç maalesef sevindirici olmadı. Bunu telafi etmenin hep bir sonraki hafta oynayacağımız maç en kısa yolu diye düşünüyorum” dedi.
"Bu maçı kazanmak istiyoruz"
Deneyimli teknik adam, Kastamonu maçına ilişkin ise şu değerlendirmeyi yaptı:
"Bu maçı kazanmak istiyoruz. Ona göre hazırlıklar yapıyoruz. İnşallah düşündüğümüz gibi olur. Karşıyaka maçında kaleci Şener’in omzu çıktı. Oğuz’un maç ısınmasında yaşadığı bir sıkıntı var ve oyun içerisinde Hacı ile Recep’in görülen 2 tane sarı kart var. Hacı ve Recep cezalı duruma düştüler. Bu saydığım oyuncular bu hafta büyük bir ihtimalle oynamıyor görüntüsü veriyorlar. Bunu bir mazeret olsun diye söylemiyorum. Bilgi anlamında söylüyorum. Neticede kadromuz 26 kişilik bir kadro var. Diğer oyuncuların bu görevleri en iyi şekilde yapacağını düşünüyorum. Onlara zaten güveniyoruz biz. Bunu sezon başından beri ifade ediyoruz. İnşallah bu maçı şartlar ne olursa olsun kazanmak istiyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.