Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor’da seçmeler başlıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, takıma genç yetenekler kazandırmak için hafta sonu seçmeler yapacak.İnegölspor Sportif Direktörü İsmail Güldüren, "16 Temmuz Cumartesi ile 17 Temmuz Pazar günlerinde seçme yapacağız....

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor’da seçmeler başlıyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, takıma genç yetenekler kazandırmak için hafta sonu seçmeler yapacak.
İnegölspor Sportif Direktörü İsmail Güldüren, "16 Temmuz Cumartesi ile 17 Temmuz Pazar günlerinde seçme yapacağız. Herkes eşyalarıyla beraber saat 15.30’da kulüp tesislerinde hazır olsun. 17.00-18.00 ile 18.00-19.00 saatleri arasında yarımşar saatte 2 tane maç yaptıracağız. Birinci günü beğenilen arkadaşlara pazar günü tekrar bakacağız. Pazar günüde yapacağımız maçların ardından İnegölspor’un altyapısına ve profesyonel takıma yararlı olabilecek oyuncuların kulübe ne zaman geleceklerini kendilerine ileteceğiz” dedi.
İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel de, “A takım ve altyapısına yetenekli futbolcular kazandırmak maksadıyla kulüp tesislerimizde futbolcu seçmeleri yapılacak. Yetenekli oyuncular gerek A takım, gerekse de altyapımıza kazandırılacak. Ben ilçemizdeki amatör takım yöneticileri ve teknik heyetlerini de seçmelerimizi takip etmeye davet ediyorum. Seçmelere çok sayıda genç katılacağı için amatör takımlarımızda kendi takımlarına burada oyuncu bakabilirler" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.