Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor’da Osman Özdemir Dönemi

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da Teknik Direktörlük görevine deneyimli isim Osman Özdemir getirildi.İki yıllık sözleşme imzalanan Teknik Direktör Osman Özdemir daha önce Hacettepe, Orduspor, Adanaspor, Torku Konyaspor, Kartalspor...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 17:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 17:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor’da Osman Özdemir Dönemi
Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’da Teknik Direktörlük görevine deneyimli isim Osman Özdemir getirildi.
İki yıllık sözleşme imzalanan Teknik Direktör Osman Özdemir daha önce Hacettepe, Orduspor, Adanaspor, Torku Konyaspor, Kartalspor ve Sakaryaspor’da teknik direktörlük görevlerinde bulundu. Teknik Direktör Osman Özdemir’in ekibi ise Yardımcı Antrenörler Eyüp Taş, Hüseyin Yoğurtçu, Kaleci Antrenörü Okan Gedikale, Kondisyoner ve Analizci Sadettin Türk ve izleme ekibi Cengiz Alp’ten oluşuyor.
EREZSARI: "KENDİSİNE VE EKİBİNE GÜVENİYORUZ"
Tesislerde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte düzenlenen basın toplantısında konuşan İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, “Bugün burada hocamızla yeni sezonumuzdaki sözleşmemizi imzalamak için bir araya geldik. Yönetim olarak göreve geldiğimiz andan itibaren titiz ve etraflıca çalışmalar içerisindeyiz. Transfer komitemiz gerek teknik menajerimiz gerek ekipteki diğer yönetici arkadaşlarım 8-9 tane hocayla alakalı etraflıca bir çalışma içerisine girdiler. Bize faydalı olabilecek düşüncelerimizi bütün hocalarımızla paylaştık. Kendimize de, İnegöl’ümüze de, İnegölspor’umuza da en faydalı olacağını düşündüğümüz Osman hocamızla birlikteliğe karar verdik ve uzlaştık. O da bugün burada bizimle. Kendisini basın mensuplarına ve İnegöl’e tanıtmak için bir aradayız. İnegöl’e kendisinin faydalı olacağına inanıyoruz. İnegölspor ve İnegöl’ün büyüklüğüne yakışır bir hoca olduğu düşüncesindeyiz ve kanaatindeyiz. Kendisine ve ekibine güveniyoruz. Hep birlikte inşallah bu sene muvaffak oluruz” dedi.
ÖZDEMİR: "ZORLUKLARI HEP BİRLİKTE YENEBİLİRİZ"
Yıllardır İnegölspor’un PTT 1. Lig özlemi olduğunu bildiğini belirten Teknik Direktör Osman Özdemir ise, “Öncelikle Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İnegölspor’da bize çalışma imkanı verdikleri için teşekkür ediyorum. Biz bugün atacağımız imzayla ben ve arkadaşlarım İnegölspor’un bir parçası olacağız bundan sonra. Uzun süre futbolun içerisinde olan bir teknik adam olarak bu ülkede hangi şehrin neye ihtiyacı var, neyin peşinden koştuğunu çok iyi gündemi takip eden insanlarız. Yıllardır da İnegölspor’u biliyoruz ki, PTT 1. Lig özlemi olduğu hepimiz için aşikar. Bu hedef için yola çıktık. Bunun için buradayız. Tabi ki bu hedefin büyük olması bir takım zorlukları da beraberinde getirecektir ama ne olursa olsun biz bu şehir içerisinde sizler, bizler, taraftar iyi bir enerji oluşturabilirsek, o hedefi yakalayabiliriz diye düşünüyorum. Ama öncelikli olan önümüzdeki sezonla alakalı ilk yapılacak en önemli şeyin transfer olacağını düşünüyorum. Eğer bu konuda transfer doğrularında ne kadar başarı sağlayabilirsek, bu isimlerde ne kadar doğru tespitlerde bulunabilirsek, sezon bizim için o kadar iyi geçer diye düşünüyorum. Teknik adam olarak nasıl bir İnegölspor seyredeceğiz sorusuyla karşılaşırsak; teknik kapasitesi yüksek, fizik gücü önde olan bir takımı sizlere izlettirmek en büyük arzumuz. Ama bunun için belki klişe bir laf olacak ama bir süreç lazım. Biz söyledikleri ne kadar kısa sürede oluşturup sahaya yansıtabilirsek, o kadar avantajlı duruma geçebilir diye düşünüyorum. Hedefin şampiyonluk olması gerçekten bir takım zorlukları beraberinde getirecektir. Ama ne olursa olsun bu İnegöl şehrinde futbol potansiyeli her zaman olmuştur. Bu zorlukları da hep birlikte yenebiliriz diye düşünüyorum” diye konuştu.
İnegölspor’u geçen sezon takip edip etmediğinin sorulması üzerine Özdemir, “Takımla ilgili bilgi sahibi olduğumu pek söyleyemem. Ama yönetici arkadaşlarımdan ve İsmail Güldüren’den aldığım bir takım bilgiler var. Bunları en iyi şekilde değerlendirip, önümüzdeki sezona o şekilde hazırlanacağız. Ama yine en önemli konunun transfer olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından karşılıklı sözleşmeler imzalandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.