Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor sezon defterini açtı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2016/17 futbol sezonu defterini dün tesisler sahasında gerçekleştirdiği çalışma ile açtı.Öğleden sonra tesislerde toplanmaya başlayan Bordo-Beyazlılar, Teknik Direktör Osman Özdemir...

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2016 19:05
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2016 19:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor sezon defterini açtı
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından İnegölspor, 2016/17 futbol sezonu defterini dün tesisler sahasında gerçekleştirdiği çalışma ile açtı.
Öğleden sonra tesislerde toplanmaya başlayan Bordo-Beyazlılar, Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde sezon öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirdi. Akşamüzeri tesisler sahasında toplanan eski oyuncular ve yeni transferler, birbirleri, teknik heyet ve yönetimle tanıştı.
İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı ve yönetim kurulu üyelerinde izlediği ilk gün çalışması öncesi Turgutalp Cami İmamı Emin Topçu tarafından dua edildi. Kurban kesiminin ardından Bordo-Beyazlılar Teknik Direktör Osman Özdemir yönetiminde sezon öncesi ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Çalışma öncesi açıklama yapan İnegölspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, “İmzayı attığımız günde şunu söylemiştik, bizde bu kulübün oyuncuları ve teknik kadrosu olarak bu şehrin ve kulübün bir parçası olduk. Biliyorsunuz ki, konulan bir hedef var. Bu hedefin peşinden koşacak oyuncuları almaya gayret ettik. Bunu da büyük ölçüde başardık diye düşünüyorum. Tabi ki hedefin büyük oluşu beraberinde bir takım zorlukları getirecektir. Ne olursa olsun bu işin üstesinden gelmeye çalışacağız. Bütün şehir el ele, gönül gönüle verirsek bu başarıya hep birlikte imza atabiliriz. Bismillah dedik, bugün hayırlısıyla başlıyoruz. İnşallah bu başladığımız gündeki olan güleryüz sezon sonunda da bu şekilde devam eder ve istediğimiz sonuca ulaşırız. Ama şuana kadar yapılan oyuncu transferleri, oyuncu seçimleri istediğimiz doğrultuda oldu. İnşallah sezon içerisinde de alınan oyuncuların performansı, başarısı sonuçlara yansır. İstediğimiz işi hallederiz diye düşünüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.