Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor, Bolu’da 4 hazırlık maçı oynayacak

İnegölspor, bugün başlayacak olan kampta 4 hazırlık maçı oynayacak.Transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli isimler ile dikkatleri üzerine çeken Spor Toto 2. Lig takımı İnegölspor, mücadele vereceği Kırmızı Grup’ta birbirinden...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 13:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor, Bolu’da 4 hazırlık maçı oynayacak
İnegölspor, bugün başlayacak olan kampta 4 hazırlık maçı oynayacak.
Transfer döneminde kadrosuna kattığı tecrübeli isimler ile dikkatleri üzerine çeken Spor Toto 2. Lig takımı İnegölspor, mücadele vereceği Kırmızı Grup’ta birbirinden zorlu takımlar arasında hedefe koşan bir takım olabilmek için yoğun bir tempoda hazırlıklarını sürdürüyor. İlk bölüm hazırlıklarını tamamlayan İnegölspor, bugün Bolu’ya giderek ikinci bölüm çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek. İnegölspor, Bolu Koru Hotel’deki kamp dönemi sırasında Erzurumspor, Eskişehirspor, Keçiörengücü ve Boluspor ile hazırlık maçları oynayacak.
"Takım içindeki uyum belli bir seviyeye geldi"
Takım içindeki uyumun ve seviyenin belli bir seviyeye geldiğini belirten İnegölspor Teknik Menajeri İsmail Güldüren, “3-15 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan Bolu Koru Hotel kampında daha çok takımın güçlenmesi ve taktik konularda çalışmalar yapılacak. Bu sezon mücadele edeceğimiz Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta önemli takımların yer alıyor olması zorlu bir yarışın yaşanacağı izlenimini veriyor. Ligin başlamasına kadar olan zamanı en iyi şekilde değerlendirmenin çabası içerisinde olacağız. 15 Ağustos’a kadar sürecek olan Bolu kampı sırasında iyi takımlar ile hazırlık maçları oynayarak, kendi gücümüzü test etmek istiyoruz. 6 Ağustos’ta yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Erzurumspor ile oynadıktan sonra, bu sezon PTT 1. Ligi’ne düşen Eskişehirspor ile 8 Ağustos, Keçiörengücü ile 10 Ağustos’ta, son hazırlık maçımızı 12 Ağustos’ta Boluspor ile oynayacağız. Sezon açılışını liglerin başlamasına bir hafta kala yapacağız. Bursaspor veya Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapmak için temaslarımız sürüyor” dedi.
Hüseyin Yoğurtçu, ameliyat oluyor
İnegölspor’da Teknik Direktör Osman Özdemir’in yardımcısı olarak görev alan ve FETÖ terör örgütüne yönelik operasyon kapsamında gözaltına alındığı iddia edilen Hüseyin Yoğurtçu’nun kulüp yönetimi tarafından değil, sağlık problemi sebebiyle çalışmalarına ara verdiği öğrenildi. Acıbadem Hastanesi’nde anjiyo olmak için yatan Hüseyin Yoğurtçu’nun göreve devam edip etmeyeceği bu ameliyatın ardından netlik kazanacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.