Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor Başkanından Transfer Açıklaması

İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, yeni sezonda hak ettikleri noktaya geleceklerini belirterek, "Şu anda 3 transferimiz daha var. Hedeflenen bölgeler forvet ve sol açığımız kaldı şu anda. Diğerlerini aldık" dedi.Spor Toto 2. Lig ekiplerinden...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor Başkanından Transfer Açıklaması
İnegölspor Başkanı Timur Erezsarı, yeni sezonda hak ettikleri noktaya geleceklerini belirterek, "Şu anda 3 transferimiz daha var. Hedeflenen bölgeler forvet ve sol açığımız kaldı şu anda. Diğerlerini aldık" dedi.
Spor Toto 2. Lig ekiplerinden İnegölspor camiası, yönetim tarafından düzenlenen iftar yemeği ile bir araya geldi. Yeni başkanından eski başkanlarına, geçmişten bugüne kulübe emek veren başkan, yönetici, teknik adam ve futbolcular bu yemek sayesinde buluştu. Düzenlenen iftar yemeğine Onursal Başkan Alinur Aktaş, Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, Jandarma komutanı Binbaşı Uğur Baş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, kulübün eski başkanlarından Varol Sarılar, Ruhi Cilam, Rauf Koşarer, Cemal Arık, Yusuf Şen ve İlhan Korkmaz, Teknik Direktör Osman Özdemir, eski teknik adam ve futbolcular, Teknik Menajer İsmail Güldüren ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
İftar yemeğinde, yıllar sonra bir araya gelen eski yöneticiler ve futbolcular, nostaljik bir gecenin yaşanmasına katkı sağladılar. Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de aile iftarı sebebiyle bulunduğu restoranda, İnegölspor’un yemeğine uğrayarak memnuniyetini dile getirdi.
"İNEGÖLSPOR’UN TÜM İNEGÖLLÜLERE İHTİYACI VAR"
Yemeğin ardından konuşan Kulüp Başkanı Timur Erezsarı, "Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik duygularının üst safhaya çıktığı bir ay. Bu mübarek günlerde biz de İnegölspor olarak, eski başkanlarımızı, kulübümüzde her kademede görev almış belirli futbolcu arkadaşlarımızı ve camiamızı bir araya toplamak, birlikte bir iftar programı yapmak istedik. Sağ olsunlar hepsi davetimize icabet gösterdiler, katıldılar. Bizde mutlu olduk. Yola çıktığımız ilk günden beri vurgulamış olduğumuz birlik, beraberlik ve bu sinerjiyi harekete geçirme çalışmalarımız var. Allah’ın izniyle herkesten karşılık buluyor. Bizim severek üstlenmiş olduğumuz ve yürütmeye çalıştığımız görevimizde tüm İnegöllüler, İnegöl sevdalıları yanımızda olduklarını bize hissettiriyorlar, gösteriyorlar. Çünkü İnegölspor’un tüm İnegöllülere ihtiyacı var. İnegöl’ün yanında olduklarını bize belli etmeleri bize büyük bir azim veriyor. Transfer çalışmalarımızda güzel bir şekilde sürüyor. İnşallah bu sene hak ettiğimiz noktaya hep birlikte o sevgi yumağıyla birlikte ulaşacağız. Şu anda 3 transferimiz daha var. Hedeflenen bölgeler forvet ve sol açığımız kaldı şu anda. Diğerlerini aldık. Hepsi kendi ligimizde oynadıkları bölgelerdeki en iyi futbolcular arasında yer alıyor. İnegöl’e hayırlı olsun. Camiamıza hayırlı olsun. İnşallah bu sene kondisyonu yüksek, güzel futbol oynayan güzel bir İnegölspor izleyeceğiz. İnşallah muvaffak oluruz" dedi.
"TRANSFERLERLE İLGİLİ YOĞUN BİR ÇALIŞMA VAR"
Teknik Direktör Osman Özdemir ise yaptığı açıklamada, "Öncelikle böyle bir iftar yemeğinde bulunmaktan dolayı son derece mutluyum. Bu organizasyonu düzenleyen yönetim kuruluna ve başkana teşekkür ediyorum. Gayet güzel bir şey. Tabi ki benimde tanımadığım bir ortam. Burada herkesle tanışma fırsatı buldum. Açıkçası iyi oldu. Transferlerle ilgili yoğun bir çalışma var. Yönetim kurulunu burada gerçekten enerjisini tebrik etmek lazım. Büyük bir çalışma var. Şuana kadar yapılan transferlerle ilgili ince eleyip sık dokuyoruz açıkçası. Çünkü geçen yılki kadrodan biliyorsunuz epey ayrılan arkadaşımız var. Yeni bir kadro gibi düşünüyorum. Onun için burada doğru kararlar vermek lazım. Aldığımız oyuncuların şöyle kariyerlerine baktığımız zaman performansları ve oynamış oldukları maç sayıları ve takımlarındaki başarıları açıkçası ondan dolayı İnegöl’deler. Onun için İnegöl’e transfer oldular. Önemli olan takıma ne kadar katkı yapacakları. İnşallah gelmiş oldukları takımlardaki performanslarını burada gösterirler. Bundan sonrası için ne düşünebiliriz; Tahmin ediyorum 2-3, belki 4 oyuncu daha düşünüyoruz. Buda takıma katkı yapacak, özellikle hücum hattında ofansif ağırlıklı oyuncular almaktan yanayız. Araştırmalarımız sürüyor. Yine burada da özellikle doğru kararlar vermek lazım. Takıma katkı yapacak oyuncular önemli bizim için. İnşallah bunu başarırız. Çünkü şuanda yeniden bir takım kuruluyor. Bunu ne kadar doğru yaparsak, ligde o kadar rahat ederiz diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.