Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegölspor Başkan Adayı Timur Erezsarı Listesini Açıkladı

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’un 17 Mayıs’ta yapılması gereken ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 24 Mayıs Salı gününe ertelenen genel kurulunda başkanlığa talip olan Timur Ezersarı, yönetim kurulu listesini açıkladı.Başkan...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegölspor Başkan Adayı Timur Erezsarı Listesini Açıkladı
Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor’un 17 Mayıs’ta yapılması gereken ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 24 Mayıs Salı gününe ertelenen genel kurulunda başkanlığa talip olan Timur Ezersarı, yönetim kurulu listesini açıkladı.
Başkan adayı Timur Erezsarı, “Geçtiğimiz günlerde İnegölspor kongresinde başkanlığa aday olacağımızı ekibimizle birlikte açıklamıştık. Bugün yönetim kurulumuzu İnegöl halkına tanıtmak için toplandık. Kongremiz önümüzdeki salı günü Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda yapılacak. Kongremize tüm İnegöl sevdalılarını, İnegölsporluları, İnegöl ile gönül bağı olan, bu şehrin havasını soluyan, ticaret yapan, kazanan herkesi bekliyoruz. Onları görmekten onur duyarız, memnun oluruz” dedi.
Yönetim kurulu listesinin 17 asil, 6 yedekten oluştuğunu bildiren Timur Erezsarı, “Yönetim kurulu listemizde Mehmet Döngel, Deniz Erdem, Mahmut Durmuş, Adnan Oran, Erkan Uysal, Çetin Yalınız, Serdar Yiğit, Serhat Kılınç, Metin Ungan, Volkan Kaplan, Hüseyin Kurt, Serdar Nalcı, Cemal Aktürk, Serdar Yentürk, Nurettin Aydemir, Osman Yavuz, yedek listede ise Zekai Süner, Mehmet Özdamar, Nurettin Kaplan, Yalçın Menteş, Gökhan Emre ve Ali Ezim yer alıyor. Yönetim kurulumuz bu değerli isimlerden teşekkül ediyor. Layıkıyla görevimizi yapacağımızı düşünüyoruz. İnşallah hep birlikte muvaffak oluruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.