Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöllü Off-roadcular Marmaris’te Birinci Oldu

İnegöl Belediyesi ve Oylar Kaplıcalarının sponsorluğunda Türkiye Off-Road Şampiyonasında katılan İnegöllü Off-Road’cular, Marmaris’te düzenlenen Şampiyonanın 4. Ayağında 45 araç arasında birinci oldular.Belediye önünde desteklerinden...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 16:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöllü Off-roadcular Marmaris’te Birinci Oldu
İnegöl Belediyesi ve Oylar Kaplıcalarının sponsorluğunda Türkiye Off-Road Şampiyonasında katılan İnegöllü Off-Road’cular, Marmaris’te düzenlenen Şampiyonanın 4. Ayağında 45 araç arasında birinci oldular.
Belediye önünde desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret eden İnegöllü Off-Roadcular Ekrem Aydın ve Muharrem Ekebil, Aktaş’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
İNŞALLAH ANKARA’DAN DA KUPAYLA DÖNECEĞİZ
Ziyaret sırasında bir konuşma yapan Ekrem Aydın, “Hafta sonu gerçekleşen Türkiye Off-Road Şampiyonasının 4. Ayağında kopilotum Muharrem Ekebil ile yarışa katıldık. Yarışı S3 grubunda birinci olarak tamamladık. Ayrıca genel klasmanda birincilikle sonuçlandırdık. Burada bizim emeğimizden çok Belediye Başkanımızın da emeği var. Sağ olsun bize destek oldu. Bu spor sponsorsuz gerçekten zor yürütülebilecek bir spor. Masrafı çok. Bu yarışa katılabilmek için Türkiye’nin çeşitli illerine gidiyorsunuz. Önümüzdeki hafta Ankara yarışı var. Şimdi ona hazırlanıyoruz. Aracımız buradan direk sanayiye gidecek ve lifte çıkacak. Bütün bakımları yapılacak. İnşallah Ankara’dan da kupayla döneceğiz” dedi.
AMAÇ; İNEGÖL’Ü TANITMAK
İnegöl’de spor çeşitlendirebilmek adına çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Aktaş, “Bugün bizi sevindiren güzel bir haberi ilçe kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi daha önce İnegöl’de Off-Road’la alakalı birkaç etkinlik yapmıştık. Bunda Ekrem Aydın arkadaşımızın önemli katkısı ve desteği olmuştu. Yine Nisan ayı sonu itibariye Muharrem Ekebil ve Ekrem Aydın arkadaşlarımız beni ziyaret ettiler. Ve Mayıs ayı içerisinde ki iki ayağın biri Marmaris’te, birisi de Ankara’da olmak kaydıyla yarışlarla alakalı sponsorluk talebinde bulundular. Biz aslında çam sakızı çoban armağanı, çorbada bizim de tuzumuz olsun kabilinden kendilerine Oylat Kaplıcaları ve İnegöl Belediyesi olarak bir destek ve katkı sunduk. Ve nihayetinde bugün o ilk gerçekleşti. Off-Road Türkiye Şampiyonasında 4. Ayak Marmaris yarışında Sınıf 3 ve Genel Klasmanda 45 araç arasında Ekrem Aydın’ın kullanımında, Muharrem Ekebil’in kopilotluğunda birinci oldular. Bu hem İnegöl’ün tanıtımı hem de onlar adına çok sevindirici bir durum. Şampiyona toplam 7 ayaktan oluşuyor. 5. Ayakta inşallah haftaya Ankara’da olacak. Yine o ayakla ilgili işin içinde olacağız. Ben kendileri kutluyorum. Özellikle önümüzdeki ayakta da dereceler olursa kendilerine sürprizimizde olacak. Bunu da buradan ayrıca ifade etmek istiyorum. Tabi biz sadece sporu futbol olarak görmekten ziyade mümkün olduğu kadar çeşitlendirmeye, aktivite sayısını artırmaya çalışıyoruz. Bugün İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği marifetiyle şehrimizde çok güzel bir aktivite yaptık ve acayip bir ilgi ve alaka topladı. Çok güzel bir talep söz konusu oldu. Ben Off-Road’ında şehre heyecan katacak, şehrin tanıtımını yapacak önemli hizmet edecek konulardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum. Hem Ekrem hem de Muharrem arkadaşımıza özellikle gayret ve heyecanlı oldukları için teşekkür ediyorum. Ankara ayağının da sonucunu heyecanla beklediğimi ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.