Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöllü kick boksçu İrlanda’da şampiyonluk peşinde

İnegöl Şekerspor Kulübü sporcusu Muhammed Celil Özmen, İrlanda’da yapılacak Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.Samsun’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon...

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2016 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2016 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöllü kick boksçu İrlanda’da şampiyonluk peşinde
İnegöl Şekerspor Kulübü sporcusu Muhammed Celil Özmen, İrlanda’da yapılacak Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası öncesi Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

Samsun’da düzenlenen Kick Boks Türkiye Şampiyonası’nda şampiyon olarak önemli bir başarıya imza atan Muhammed Celil Özmen, gözünü dünya şampiyonluğuna dikti. Başarılı sporcunun ziyaretinde konuşan Başkan Alinur Aktaş, “Muhammed Celil kardeşimiz ülkemizi İrlanda’da temsil etme hakkı elde etti. Şimdi daha büyük başarılara imza atmak adına 27 Ağustos - 4 Eylül tarihleri arasında İrlanda’da düzenlenecek olan Dünya Gençler Kick Boks Şampiyonası’nda 71 kiloda ülkemizi temsil edecek. Arzuladığı başarılara yelken açmak için ilk önce Niğde’deki Milli Takım kampına katılacak. Daha sonra İrlanda’da 27 Ağustos’ta başlayacak olan Dünya Şampiyonasına katılmak için bu ülkeye gidecek” dedi.

İnegöl Şekerspor Kulübü Antrenörü Harun Alan ise yaptığı açıklamada, "Başarılı sporcumuzun Niğde’deki 15 günlük milli takım kampını en iyi şekilde değerlendirerek İrlanda’da yapılacak dünya şampiyonasına hazır bir şekilde katılacağından eminiz. Muhammed Celil kardeşimizin inşallah İrlanda’dan dünya derecesi elde ederek şehrimize döneceğine yürekten inanıyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.