Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyespor’un hedefi Avrupa

İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden takımlarının hedefinin Avrupa olduğunu belirterek, "Avrupa’da temsil hakkını kazanmak için her maçı final görerek oynadığımızdan...

Haber Giriş Tarihi: 04.11.2016 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 04.11.2016 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyespor’un hedefi Avrupa
İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, Voleybol Efeler Ligi’nde mücadele eden takımlarının hedefinin Avrupa olduğunu belirterek, "Avrupa’da temsil hakkını kazanmak için her maçı final görerek oynadığımızdan tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyorum" dedi.
Voleybol Efeler Ligi 4. haftasında İnegöl Belediyespor, pazar günü saat 15.30’da İnegöl İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salon’unda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Karşılaşma öncesi ilçe halkına çağrıda bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve İnegöl Belediyespor Kulüp Başkanı Alinur Aktaş, "Lige Tokat Belediye Plevne maçında aldığımız mağlubiyetle başladıktan sonra sırasıyla kendi evimizde geçen senenin şampiyonu Halkbank’ı 3-0 gibi net bir skorla geçerken, geçen hafta Ankara’da Maliye Piyango takımını da yine aynı skorla 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yapmıştık. İnşallah bu çıkışımızı sürdürerek ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediye sezona 3-0’lık Beşiktaş galibiyeti ile iyi bir başlangıç yaptıktan sonra son iki haftada iyi oynamalarına rağmen sırasıyla Fenerbahçe ve Galatasaray’a yenildiler. Tabi güçlü kadroları ile bizi yenerek bu maçların telafisini yapmak ve bir çıkış yakalamak isteyecekler. Ancak biz kendi sahamızda ve seyircimizin de desteği ile İstanbul Büyükşehir Belediye Takımı’na geçit vermek istemiyoruz" dedi.
"İlçe halkımızı maça davet ediyorum"
Bu yıl İnegöl Belediyespor’un hedefinin Avrupa olduğuna dikkat çeken Aktaş, "Özellikle başarımızı belli bir çizgide tutarak Avrupa şansımızı sürdürmek istiyoruz. İlk hafta seyircimizi üzmüştük ancak art arda aldığımız başarılı sonuçlarla iyi bir çıkış yakaladık. Amacımız yakaladığımız bu galibiyet serisini hafta sonu oynayacağımız İstanbul Büyükşehir Belediye maçı ile devam ettirmek. Büyükşehir Belediye maçında takımımızı motive edecek güzel bir taraftar görmek istiyor, coşkulu bir şekilde Belediyespor’u destekleyerek, galibiyet almayı çok arzu ediyoruz. Efeler Liginde bu sezon iddialı takımların arasından sıyrılarak çok arzuladığımız ve hedef olarak belirlediğimiz Avrupa’da temsil hakkını kazanmak için her maçı final görerek oynadığımızdan tüm ilçe halkımızı hafta sonu oynanacak maça davet ediyorum. Halkımızı voleybol maçlarında her zaman yanımızda itici bir güç olarak görmek istediğimizi belirtiyor, sporun yaşamımızın bir parçası olması temennisiyle sevgi ve saygılarımı sunuyorum" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.