Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyespor, Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, iç transferde Beytullah Hatipoğlu ve Görkem Sertel’in sözleşmesini yenilerken, dış transferde ise Maliye Milli Piyango’dan milli oyuncu İbrahim Ersin Başaran’ı...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyespor, Transfer Çalışmalarını Sürdürüyor
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, iç transferde Beytullah Hatipoğlu ve Görkem Sertel’in sözleşmesini yenilerken, dış transferde ise Maliye Milli Piyango’dan milli oyuncu İbrahim Ersin Başaran’ı kadrosuna dahil etti.
İnegöl Belediyespor dış transferde Maliye Milli Piyango’dan milli orta oyuncu İbrahim Ersin Başaran ile anlaşma sağladı. 1985 doğumlu, 2.05 boyundaki tecrübeli oyuncu milli takım kampında olduğu için imza töreni önümüzdeki günlerde yapılacak.
GÖRKEM İLE SÖZLEŞME YENİLENDİ
Turuncu-Lacivertliler, orta oyuncu Görkem Sertel’in sözleşmesini uzattı. Kulüp tesislerindeki imza törenine Başkan Vekili Furkan Baştürk ile Voleybol Şube Sorumluları Nuhi Solak ve Rıdvan Kocaağa katıldı.
İmza töreni öncesi açıklama yapan Solak, "Görkem daha evvel 2 yıl kulübümüzde top koşturdu. 1992 doğumlu, 2.10 boyunca orta oyuncu pozisyonunda oynuyor. Geçen yıl 1+1 opsiyonu vardı. Bu yıl tekrar opsiyonu kullandık ve kendisi ile anlaştık. Kendisine ve kulübümüze hayırlı olsun. İnşallah başarılı bir sezon geçiririz hep beraber" dedi.
Görkem Sertel ise, "İnegöl Belediyespor’da bu senede olmaktan dolayı mutluyum. Burası ailem gibi oldu. Yönetici ağabeylerim, kardeşlerim. Bu sene tekrar burada olduğum için herkese teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Görkem Sertel, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
BEYTULLAH İLE YOLA DEVAM
İnegöl Belediyespor, smaçör Beytullah Tatipoğlu’nun sözleşmesini de uzattı. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Voleybol Şube Sorumlusu Rıdvan Kocaağa ile Atletizm Şube Sorumlusu İsmail Baykan katıldı.
İmza töreninde konuşan Rıdvan Kocaağa, "Belediyespor olarak transferlere hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Bugün yine eski oyuncularımızdan Bursalı Beytullah Hatipoğlu ile tekrar sözleşme yeniledik ve yolumuza devam ediyoruz. Geçen yıl takımımıza sağladığı katkılardan dolayı kendisine müteşekkiriz. İnşallah önümüzdeki sezonda daha iyi bir sezon geçireceğimizi tahmin ediyoruz. Hep birlikte daha başarılı günlere ulaşacağımızı ve hedefimize hızlı bir şekilde yürüyeceğimizi tahmin ediyoruz. İki taraf içinde hayırlı, uğurlu olsun. Başarılı bir sezon diliyorum. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Eski oyuncularımızla da sözleşmelerimizi yeniliyoruz. Takımımızın büyük bir bölümü tamamlandı. Çok kısa sürede dış transferleri de bitirmeyi planlıyoruz" diye konuştu.
Tekrar İnegöl Belediyespor ile anlaştığı için mutlu olduğunu söyleyen Beytullah Hatipoğlu, "Burada bu sene 4. senem. İnşallah bu sene Avrupa’ya gitmeyi hedefliyoruz. Anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Beytullah Hatipoğlu, 1 yıllık sözleşmeyi imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.