Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyespor, Nıels Klapwıjk’ı Kadrosuna Kattı

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, geçen yıl Beşiktaş forması giyen Hollanda Milli Takımı oyuncusu Niels Klapwijk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Yeni sezon için voleybolda iddialı bir kadro kurmak...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyespor, Nıels Klapwıjk’ı Kadrosuna Kattı
Türkiye Erkekler Voleybol 1. Ligi’nde mücadele eden İnegöl Belediyespor, geçen yıl Beşiktaş forması giyen Hollanda Milli Takımı oyuncusu Niels Klapwijk ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Yeni sezon için voleybolda iddialı bir kadro kurmak için kolları sıvayan İnegöl Belediyespor, transferlerini aralıksız sürdürüyor. Turuncu-lacivertliler, son olarak Hollanda Milli Takımı’nda da forma giyen 31 yaşındaki Niels Klapwijk ile anlaşma sağladı. Son iki sezondur Türkiye’de Beşiktaş’ta forma giyen 31 yaşındaki Hollandalı yıldız için Belediyespor tesislerinde imza töreni düzenlendi. İmza törenine kulüp başkanı ve aynı zamanda İnegöl Belediye Başkanı olan Alinur Aktaş da katıldı.
BELEDİYESPOR’A DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR
İmza töreninde konuşan Başkan Alinur Aktaş, İnegöl Belediyespor voleybol takımı olarak hedefleri doğrultusunda kadroda görmek istedikleri önemli bir oyuncunun imza töreni için bir araya geldiklerini söyledi. Kısa bir süre önce yapılan İnegöl Belediyespor genel kurulunu anımsatan Aktaş, "8 yeni yöneticimizle birlikte 17 kişilik yönetim kurulumuzla küçük bir revizyonla yolumuza devam ediyoruz. Ben bugüne kadar Belediyespor’a emek vermiş tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Yeni gelen arkadaşlarımıza da hoş geldiniz diyorum" dedi.
Yönetimin çalışmaları neticesinde kadronun geliştirildiğini ve yenilendiğini kaydeden Aktaş, “Biz biliyorsunuz 3 yıldır 1. ligdeyiz. 5 yıllık bir hedef stratejimiz vardı. Artık onu gerçekleştirme dönemine doğru hızla geliyoruz. Bu yıl 4’üncü yılımız olacak. Kadromuzda geçen yıldan muhafaza ettiğimiz oyuncularımız var. Yabancı oyuncularımızdan sadece Husaj Gazmend ile devam etme kararı aldık. Onunla da önümüzdeki günlerde anlaşmamızı yenilemiş olacağız. Diğer oyuncularla ilgili de arkadaşlarımızın istişareleri neticesinde devam etmesini düşündüğümüz isimlerle sözleşme yenileyip kamuoyuna duyuracağız” diye konuştu.
“ÇOK CİDDİ İŞLERE İMZA ATACAK”
Yeni transfer Niels Klapwijk ile ilgili de konuşan Aktaş, “Niels Klapwijk bizim geçen yıldan takip ettiğimiz, beğendiğimiz ve kadromuzda görmek istediğimiz bir oyuncuydu. 2014 ile 2016 arası Beşiktaş’ta oynadı. Bize de rakip olarak oynamıştı. Hollanda vatandaşı kendisi ve 8 yıldır da Hollanda Milli Takımında oynuyor. 31 yaşında ve 2 metre boyunda. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki, Allah bir sakatlık veya mani vermezse bizim bünyemizde çok ciddi işlere imza atacak” şeklinde konuştu.
Voleybolun artık İnegöl şehrinin olmazsa olmaz spor branşlarından bir tanesi olduğuna da vurgu yapan Başkan Aktaş, şöyle devam etti:
“Voleybola olan ilgi ve alaka her geçen gün artarak devam ediyor. Ben inanıyorum ki bu heyecanı Klapwijk kendisi de yaşayacak. Bu yıl ilginin de daha da artacağını düşünüyorum. Sporcuların oynamaktan zevk aldığı bir takımı hep birlikte göreceğiz inşallah. Anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
KLAPWIJK: "FORMA BENİ HEYECANLANDIRDI"
İnegöl Belediyespor’un yeni transferi Niels Klapwijk ise, kulübün turuncu formasının kendisine ülkesinin formasını hatırlattığını ve heyecanlandığını kaydederek, “İnegöl Belediyespor’da olmaktan çok mutluyum. Önümüzdeki sezon için oldukça güçlü bir kadro kuruluyor. Ben de bu isimler arasında olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Ayrıca Hollanda vatandaşıyım ve forma rengimiz de Hollanda rengi olduğu için ayrı bir heyecan veriyor” açıklamalarında bulundu.
Konuşmaların ardından Başkan Aktaş ve Hollanda Milli Takımı oyuncusu Niels Klapwijk sözleşmeleri imzaladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.