Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl Belediyespor federasyon kararıyla 2. lige yükseldi

Geçen sezon Karesi’ye elenerek Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne çıkma şansını kaybeden İnegöl Belediyespor, bazı takımların ligden çekilmesi üzerine bu yıl federasyon tarafından 2. lige davet edildi.Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yönetim...

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2016 11:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2016 11:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl Belediyespor federasyon kararıyla 2. lige yükseldi
Geçen sezon Karesi’ye elenerek Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne çıkma şansını kaybeden İnegöl Belediyespor, bazı takımların ligden çekilmesi üzerine bu yıl federasyon tarafından 2. lige davet edildi.
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) yönetim kurulu toplantısında alınan karar gereği, İnegöl Belediyespor Basketbol Takımı bir üst lige terfi ettirildi. İnegöl ekibi, 2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde mücadele edecek. Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Geçen yıl kendimize 2. lig hedefi koymuştuk. Fakat maalesef son anda, biraz da kendi hatalarımızla bu hedefe ulaşamadık ve finalden bir önceki maçta Karesi’ye karşı elendik. Bazı takımların ligden çekilmesiyle geçen sene çıkmayı arzu ettiğimiz lige bu yıl davet edildik. 2016-2017 sezonunda Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde olacağız” dedi.
Başkan Aktaş, “Kaliteli bir hoca ile anlaşıp yolumuza devam edeceğiz. Bunları yaparken geçen yıl olduğu gibi sponsor imkanlarımız da olacak. Voleybolda Erkekler Ligi Efeler Süper Lig oldu. Hem Efeler Süper Ligi’nde, hem de Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde yer alan takımlarımıza katkı vermek isteyen iş adamlarımızı, tüm sanayicilerimizi bu işe davet ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.