Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnebolu’da Deniz Şenliklerinde Flyboard Gösterileri Yapılacak

İnebolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Flyboard gösterileri yapılacak.24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde İnebolu’da gerçekleştirilecek olan...

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2015 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2015 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnebolu Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında Flyboard gösterileri yapılacak.
24-25-26 Temmuz 2015 tarihlerinde İnebolu’da gerçekleştirilecek olan 6. Uluslararası İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali kapsamında, 26 Temmuz 2015 Pazar günü İnebolu Limanında saat 15.00’de gerçekleştirilecek olan deniz şenliklerinde, her yıl olduğu gibi bu yılda bay-bayan yüzme yarışları, sandal yarışları, kano yarışları, motor yarışları, halatta çekişme, tişört toplama, ördek kapma, terlik toplama ve yağlı direk yarışları yapılacak.
İnebolu Belediyesi’nin davetlisi olarak Flyboard Balkan Şampiyonu ve Dünya 5.’si Ali Komşusu, bu yıl ki yapılacak Deniz Şenliklerinde flyboard show, jetski akrobosi show, hoverboard show, su kayağı ve nevboard show gösterileri yapacak.
İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner, Flyboard Balkan Şampiyonu ve Dünya 5.’si Ali Komşusu’nun Avrupa, Balkan, Asya, Malezya, Çin, Bulgaristan, Sırbistan, Rusya, Yunanistan gibi bir çok ülkede Jetski Yarışlarına katıldığını ve Türkiye’de olduğu gibi bu ülkelerde de şampiyon olan bir Türk sporcusu olduğunu söyledi.
Uzuner, tüm İnebolu ve Kastamonu halkını Flyboard Balkan Şampiyonu ve Dünya 5’incisi Ali Komşusu’nun İnebolu’da Deniz Şenliklerinde yapacağı gösterileri izlemeye davet etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.