Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnan Kıraç: “Bugün benim oyum ‘evet’ değil”

Galatasaray Vakfı Başkanı ve sarı-kırmızılı kulübün duayen ismi İnan Kıraç, “Yapılan çalışmalar faydalıdır ama bugünkü şartlar altında bu yetkiyi, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum nedeniyle beklemeliyiz. Bugün bu karar için...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 14:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Galatasaray Vakfı Başkanı ve sarı-kırmızılı kulübün duayen ismi İnan Kıraç, “Yapılan çalışmalar faydalıdır ama bugünkü şartlar altında bu yetkiyi, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum nedeniyle beklemeliyiz. Bugün bu karar için benim oyum ‘evet’ değildir” dedi.
Galatasaray’ın Olağanüstü Genel Kurulu, UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi’nde yapılıyor. Galatasaray’ın gayrimenkulleri Riva ve Florya’nın değerlendirilmesi konusunda Yönetim Kurulu’na tam yetki verilmesi için oylama gerçekleştirilecek olan tarihi kongrede söz alan Galatasaray Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Riva ve Florya’yı değerlendirmek yerine, kulübün haklarının aranmasını gerektiğini savunarak, “Federasyonların ve devletin kur farkından doğan zararları için bu kulüplere destek vermesi gerekiyor. Çok güzel bir çalışma yapılmış. Acaba bugün doğru bir gün mü? Bu toplantı yeterli bir toplantı mı? Bir referandumla Galatasaray üyesi olan herkesten görüş sorulmalı. Yapılan çalışmalar faydalıdır ama bugünkü şartlar altında bu yetkiyi, Türkiye’nin içinde bulunduğu durum nedeniyle beklemeliyiz” dedi.
“Önümüzü görmemiz lazım”
Kıraç, "Çalışmalar kaybolmaz, dursun. Önce önümüzü görelim” diyerek, “İngiltere, Avrupa Birliği’nden çıkma kararı verdikten sonra parasının değeri yüzde 25 değer kaybetti. İngiltere’de emlak fiyatları yüzde 15 geriledi. Türkiye’nin önümüzdeki 3 ay içinde ne durumda olacağını görmemiz lazım. Acil paraya ihtiyacımız var. Bugünkü çözüm değildir. Dikkat ederseniz, ilk paranın girişi, önümüzdeki senenin ortasına denk geliyor. Madem ki bu kadar sıkıntılı günler geçirdik, bunu biraz daha çekelim. Yönetimimiz çalışsın. Bugün bu karar için benim oyum ‘evet’ değildir" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.