Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İlkay Gündoğan Dortmund’a Veda Etti

Borussia Dortmund’dan İngiliz Ekibi Manchester City'e Transfer Olan Türk Asıllı Alman Futbolcu İlkay Gündoğan, Sosyal Medya Hesabından Yaptığı Açıklamayla Alman Ekibine Veda Etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İlkay Gündoğan Dortmund’a Veda Etti
Borussia Dortmund’dan İngiliz ekibi Manchester City’e transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Alman ekibine veda etti.
Borussia Dortmund’un Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, İngiliz devi Manchester City ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Gündoğan, sosyal medya adresinden paylaşımda bulunarak Alman ekibine veda etti. Yıldız futbolcu, Borrusia Dortmund’da çalıştığı teknik direktörler Thomas Tuchel ve Jürgen Klopp ile olan fotoğrafını paylaşarak altına şu notu ekledi:
“Dortmund’da 5 başarılı yıl geçirdim. Beraber zaferler ve yenilgiler yaşadık. Dortmund’da çalıştığım Jürgen Klopp ve Tuchel’e özel teşekkür ederim. Pep Guardiola gibi bir isimle çalışmayı hep istemiştim. Kadrosuna katılan ilk isim olduğum için gurur duyuyorum. Premier League ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluklarını kazanmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Kariyerimdeki en güzel yılların önümde olduğunu düşünüyorum. Bu yeni serüvene başlamak için sabırsızlanıyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.