Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İldiz: "Malatyaspor’un İmkanlarına Göre Transfer Yapıyoruz"

Ptt 1. Lig Ekibi Yeni Malatyaspor’da Bolu Gerede Kampı Devam Ederken, Teknik Direktör Yücel İldiz Takımla Birlikte Çiktiği İlk Antrenmanın Ardından Basın Mensuplarına Açıklamalarda Bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.07.2015 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 07.07.2015 17:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İldiz: "Malatyaspor’un İmkanlarına Göre Transfer Yapıyoruz"
PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da Bolu Gerede kampı devam ederken, teknik direktör Yücel İldiz takımla birlikte çıktığı ilk antrenmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Malatya’yı tercih etmesindeki en büyük nedenin prestij olduğunu kaydeden İldiz, zorlu bir sezonun kendilerini beklediğini söyledi.
Tecrübeli çalıştırıcı Bolu kampının güzel bir ortamda devam ettiğini belirterek, “Sizlerin de gördüğü gibi diğer kulüpler çok ciddi transferler yapıyorlar. Şunu da çok net bir şekilde söylemek istiyorum ki ben buraya tamamen prestij için geldim. Bu kadar yılın tecrübesini Malatyalılar için kullanmak istiyorum. Umarım burada istediğimizi yapabiliriz. Eğer bu transfer döneminde sayın başkan ve yönetici arkadaşlar istediğimiz transferlerde olumlu görüşmeler sağlarlarsa rakipler ne yaparsa yapsın ligde istediğimizi ispat ederiz diye düşünüyorum. Dediğim gibi bu transfer sürecindeki tablo, bizlerin nereye gideceğini gösterecek” diye konuştu.
"UMARIM AYAKLARI YERE SAĞLAM BASAN BİR TAKIM OLUŞTURURUZ"
Transfer çalışmalarıyla ilgili üstü kapalı olarak yönetime mesaj gönderen İldiz, diğer takımların aksine Yeni Malatyaspor’un olanakları doğrultusunda transfer yaptıklarını ifade etti.
Transfer yaparken istişare ederek oyuncu almaları gerektiğini söyleyen İldiz, “Açıkça söyleyeyim Malatyaspor’un imkanlarına göre oyuncu alacağız. Çok ciddi rakamlar vererek transfer yapan takımlar da var. Onlara saygı duyuyoruz ama Yeni Malatyaspor’un imkanları ve olanakları neyse ona göre transfer yapıyoruz. Transfer yaparken de baya ciddi bir şekilde tartışıyoruz. Öyle de olması gerekiyor. Transfer elbette şu an için yeterli değil. Daha olması gerekiyor. Çünkü çok zor bir ligde mücadele edeceğiz. Umarım ayakları yere sağlam basan bir takım oluştururuz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.