Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

"İkinci yarıdaki oyun anlayışıyla bir puan aldık"

Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, sıkıntılardan kurtulmak için oynadıkları karşılaşmada, ikinci yarıdaki oyun anlayışıyla bir puan aldıklarını söyledi. Arın, Osmanlıspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede,...

Haber Giriş Tarihi: 19.12.2014 22:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.12.2014 22:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adanaspor Teknik Direktörü Eyüp Arın, sıkıntılardan kurtulmak için oynadıkları karşılaşmada, ikinci yarıdaki oyun anlayışıyla bir puan aldıklarını söyledi.

Arın, Osmanlıspor ile oynadıkları karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede, topla oynama yüzdesi en fazla olan rakibe karşı çok sıkıntılı bir dönemde oynamak zorunda kaldıklarını söyledi. Arın, "Birçok eksiklerle sahaya çıkmak zorunda kaldık. Bahanemiz yoktu, bu sıkıntılardan kurtulmak için acil puan ve puanlara ihtiyacımız vardı. İlk yarı çok kötü bir mücadele, ikinci yarı gerçek anlamdaki oyun anlayışımız bize puanı getirdi. Son dakikadaki pozisyonu değerlendirebilseydik 3 puanla ayrılabilirdik." dedi.

Osmanlıspor Yardımcı Antrenörü İlker Püren, Adanaspor maçına çıkış maçı olarak cak beklemedikleri bir puan kaybı ile karşılaştıklarını söyledi. Püren, "Maçın genelinde daha iyi oynadık. Hücumu yani zoru tercih ediyoruz, ileriki maçlarda çözüme gideceğiz." ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.