Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Sporcusundan Büyük Başarı

İstanbul’da yapılan 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda İhlas Koleji Spor Kulübü’nden Elif Şişmanoğlu ilk kez giydiği milli forma ile 25 kiloda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 09:37
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 09:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul’da yapılan 29. Uluslararası Boğaziçi Karate Turnuvası’nda İhlas Koleji Spor Kulübü’nden Elif Şişmanoğlu ilk kez giydiği milli forma ile 25 kiloda ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu.
Aslı Çakır Alptekin Spor Salonu’nda 28 ülkeden 780 sporcunun katıldığı turnuvanın ilk gününde mindere çıkan Elif Şişmanoğlu, yıldız bayanlar 25 kiloda turnuvayı ikinci bitirdi. Milli formayı ilk kez giydiği için çok mutlu olduğunu söyleyen Şişmanoğlu, turnuva boyunca bunun heyecanını yaşadığını belirtti. Turnuvaya antrenörü Kürşat Usda ile hazırlandığını ifade eden minik sporcu, antrenörüne ve kendisine destek olan İhlas Koleji Spor Kulübü’ne teşekkür etti.
Sporcusunun başarısından dolayı mutlu olduğunu belirten İhlas Koleji Spor Kulübü Antrenörü Kürşat Usda ise Elif’in bu yıl içinde göstermiş olduğu gelişimi takdir ettiğini, böyle devam ederse ülkemizin değerli bir milli sporcu kazanacağını kaydetti. Elif Şişmanoğlu’nun milli forma ile mücadele etmesinin kendi kulübündeki sporcu arkadaşlarını da teşvik edeceğini belirten Usda, “Elif hem mücadelesi hem de elde etmiş olduğu başarılarla kulübümüzde karate eğitimi alan birçok arkadaşını da motive ediyor. Onların da Elif gibi milli forma giyebilmeleri için disiplinli olarak çalışıyoruz” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.