Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji, Şampiyonluk Yolunda Bir Engeli Daha Aştı

İstanbul Ümit Erkekler Basketbol Ligi’nin yenilgisiz lideri İhlas Koleji, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. İhlas Koleji, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Mavi Birlik’i 65-58 yenerek 10’da 10 yaptı ve yenilgisiz...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 16:19
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Ümit Erkekler Basketbol Ligi’nin yenilgisiz lideri İhlas Koleji, şampiyonluk yolunda bir engeli daha aştı. İhlas Koleji, Ahmet Cömert Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Mavi Birlik’i 65-58 yenerek 10’da 10 yaptı ve yenilgisiz liderliğini devam ettirdi.
Rakibi karşısında oldukça rahat bir oyun ortaya koyan lacivert beyazlılar, her iki devrede de rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi ve sezonun 10. galibiyetini aldı. Maçın ardından değerlendirme yapan Antrenör Tacettin Çıpa, önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Şampiyonluk yolunda maçlara tek tek baktıklarını ifade eden Çıpa, “Önümüzdeki maçları da kazanıp şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Bu hedef için çok iyi hazırlanmamız gerektiğinin bilincindeyiz. Oyuncularımı 10. galibiyetleri için kutluyorum” ifadelerini kullandı.
İhlas Kolejinin son dönemde almış olduğu sportif başarılara vurgu yapan İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hami Koç ise, “Okul olarak, son bir ay içinde bir çok spor branşında önemli başarılar elde ettik. Basketbol takımımızı da 10. galibiyetlerinden dolayı kutluyor; şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.