Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Okçulukta Şampiyon

İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul Okul Sporları Okçuluk müsabakalarında İhlas Koleji Klasik Yay Genç Erkeklerde şampiyon olurken, Klasik Yay Genç Bayanlarda da ikinci oldu.Hasan Polat Stadyumu’nda...

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2016 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2016 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen İstanbul Okul Sporları Okçuluk müsabakalarında İhlas Koleji Klasik Yay Genç Erkeklerde şampiyon olurken, Klasik Yay Genç Bayanlarda da ikinci oldu.
Hasan Polat Stadyumu’nda düzenlenen müsabakalarda Ahmet Eren İsmigüzel, Emirhan Taş ve Hüseyin Burak Hamzaoğlu’ndan oluşan İhlas Koleji Klasik Yay Genç Erkekler Takımı en yüksek puanı alarak şampiyonluğu elde etti. Klasik Yay Genç Bayanlarda ise Ayşe Bengisu Öztürk, Kübra Karakurt, Saadet Lütfüoğlu’ndan oluşan İhlas Koleji Takımı ikinci oldu. İhlas Koleji Okçuluk Kulübü Antrenörü Sadık Özaydın müsabakaların ardından, turnuva boyunca çok başarılı olduklarını belirterek sporcularını tebrik etti. Okullarında okçuluğun önemli bir branş olduğunu vurgulayan Özaydın, “Alınan başarılarla birlikte okullarımızda okçuluk her geçen gün biraz daha gözde bir spor haline geldi. Amacımız öğrencilerimizin ata sporu okçuluğa olan ilgilerini artırarak yarışmalarda daha büyük başarılar elde etmek" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.