Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Öğrencileri Karatede Madalyaları Topladı

İhlas Koleji öğrencileri, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Karate Marmara Kupası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak başarılı bir performans sergiledi.Bağcılar Olimpik...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2015 10:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2015 10:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Koleji öğrencileri, İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Uluslararası Karate Marmara Kupası’nda 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya alarak başarılı bir performans sergiledi.
Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlenen şampiyonaya 22 ülkeden yaklaşık 250 sporcu katıldı. Şampiyonaya minik erkekler kategorisinde katılan İhlas Koleji öğrencisi Emin Can İstanbullu 40 kilo müsabakalarında rakiplerini yenerek şampiyonluğa ulaştı. Minik Bayanlar 25 kiloda mindere çıkan İhlas Koleji öğrencisi Elif Şişmanoğlu da üçüncülük maçını kazanarak bronz madalyanın sahibi oldu. Kumite dalında 8-9 yaş kategorisinde mücadele eden İhlas Koleji takımı da ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı.
Şampiyonanın ardından karşılaşmaları değerlendiren İhlas Koleji’nin başarılı karatecileri, almış oldukları derecelerden dolayı çok mutlu olduklarını, ancak amaçlarının daha büyük başarılar elde etmek olduğunu söylediler.
İhlas Koleji Karate Takımı Antrenörü Kürşat Us da şampiyonaya çok iyi hazırlandıklarını belirterek, “Hedefimiz hem ülkemizi hem de okulumuzu en iyi şekilde temsil etmekti. Bunu başarabildiğimiz için çok mutluyuz. Aldığımız bu başarılar, sporcularımızı daha da yüreklendirdi. Bu noktaya gelmemiz için bize her konuda destek veren İhlas Eğitim Kurumlarının yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.