Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Koleji Fmv Işık’a Takılmadı

İstanbul Genç Erkekler Basketbol Süper Ligi’nde Mücadele Eden İhlas Koleji, Fmv Işik’i 64-62 Yenerek Galibiyetlerine Bir Yenisini Daha Ekledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2016 12:15
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2016 12:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Koleji Fmv Işık’a Takılmadı
İstanbul Genç Erkekler Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden İhlas Koleji, FMV Işık’ı 64-62 yenerek galibiyetlerine bir yenisini daha ekledi.
Bayrampaşa Spor Salonu’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada İhlas Koleji rakibi karşısında önemli bir galibiyete imza attı. Karşılaşmanın ardından konuşan lacivert-beyazlıların antrenörü Tacettin Çıpa, maçın baştan sona çok büyük bir çekişmeye sahne olduğunu söyledi. İki takımın da maçı kazanabilmek için tüm gücünü ortaya koyduğunu belirten Çıpa, karşılaşmayı izleyenlerin keyif aldıklarını dile getirdi.
Ligde İhlas Koleji olarak çok güçlü rakiplerle oynadıklarını belirten Çıpa, “Pertevniyal, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Darüşşafaka Doğuş gibi Türk basketbolunun en güçlü kulüplerinin altyapı takımları ile karşılaşıyoruz. Böylesine zorlu bir platformda İhlas Koleji’ni temsil etmek bizim için çok büyük bir tecrübe” ifadelerini kullandı.
Ligde 4. galibiyetini elde eden İhlas Koleji bir sonraki maçında Darüşşafaka Doğuş ile karşılaşacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.