Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İhlas Eğitim Kurumları Karatede Şov Yaptı

İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü Denizli’de ve İstanbul’da düzenlenen karate turnuvalarında topladığı 2 altın, 4 gümüş ve 4 bronz ile büyük başarı elde etti. İhlas Eğitim Kurumları öğrencisi Emin Can Sokullu hem Denizli’deki...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü Denizli’de ve İstanbul’da düzenlenen karate turnuvalarında topladığı 2 altın, 4 gümüş ve 4 bronz ile büyük başarı elde etti. İhlas Eğitim Kurumları öğrencisi Emin Can Sokullu hem Denizli’deki hem de İstanbul’daki turnuvalarda şampiyon oldu.
Denizli’de düzenlenen Türkiye İller Arası Dekai Do Karate Turnuvası’nda İhlas Eğitim Kurumları öğrencisi Emin Can İstanbullu şampiyon oldu. Ayrıca İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü toplamda 4 madalya kazanmayı başardı.
Turnuvaya 18 ilden 32 kulüp ve 520 sporcu katılırken, İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü de yedi sporcu ile turnuvada mücadele etti. Turnuvada Emin Can İstanbullu’nun yanı sıra Barkın Efe Koca ve Elif Şişmanoğlu ikinci Emre Balarısı ise üçüncü oldular.
İstanbul’da bıraktıkları yerden devam ettiler
Aynı hafta İstanbul’da düzenlenen 15 Temmuz Şehit ve Gaziler Türkiye Karate Şampiyonası’na katılan İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nde Emin Can Sokullu ikinci şampiyonluğunu elde etti. Toplam 2200 sporcunun mücadele ettiği şampiyonaya 10 sporcu ile katılan İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nde Barkın Efe Koca ve Burkay Köseoğlu ikinci, Buğra Köseoğlu, Ahmet Baha Öksüz ve Elif Şişmanoğlu üçüncülük elde ettiler.
Her iki turnuvadan da başarıyla ayrılan İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü’nün antrenörü Kürşat Usda, çok iyi bir hazırlık döneminin ardından başarılı iki turnuva geçirdiklerini söyledi. Elde ettikleri madalyalarla başarılarını taçlandırdıklarını ifade eden Usda, “Geçtiğimiz hafta Denizli’de altı günlük güzel bir kamp dönemimiz oldu. Sporcularımız bu kampın ardından hem Denizli’deki hem de İstanbul’daki turnuvalarda iyi mücadele ettiler. Almış olduğumuz şampiyonluklar ve diğer dereceler de bizi mutlu etti. Önümüzdeki turnuvalar için hazırlıklarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sporcular ve aileleri Yeltekin’i ziyaret ettiler
Bir hafta içinde 10 madalya toplayan İhlas Eğitim Kurumları Spor Kulübü sporcuları aileleriyle birlikte İhlas Eğitim Kurumları Genel Müdürü Bedri Yeltekin’i makamında ziyaret ettiler.
Yeltekin, turnuvalarda alınan başarılardan dolayı başta antrenör Kürşat Usda olmak üzere şampiyonluk elde eden Emin Can İstanbullu’yu ve dereceye giren diğer sporcuları kutladı. Sporcularla bir süre sohbet eden Yeltekin, “Öğrencilerimiz çok değerli başarılar elde ettiler. Antrenörlerinin sözünden çıkmadan azim ve gayretle çalışmaya devam ederlerse zamanı geldiğinde Türk milli takımını temsil edeceklerine yürekten inanıyorum” dedi.
Kurum olarak öğrencilerinin spor yapmasını devamlı olarak teşvik ettiklerini ifade eden Yeltekin, bir öğrencinin başarısında sportif faaliyetlerdeki etkinliğinin önemli rol oynadığını söyledi.
Önümüzdeki dönemde de karate ve judo gibi branşlarda desteklerinin süreceğini ifade eden Yeltekin, yeni branşlar açmayı da hedeflediklerini belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.