Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İHA’nın haberiyle en büyük hayali gerçekleşti

3 makineyle hayatta kalma mücadelesi veren 28 yaşındaki Nurçin Arlı’nın hayalini, İhlas Haber Ajansı’nın haberi üzerine bugün Elazığ’da bulunan sarı-kırmızılı futbolcular gerçekleştirdi.Ziraat Türkiye Kupası için Elazığ’a...

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2017 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2017 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İHA’nın haberiyle en büyük hayali gerçekleşti

3 makineyle hayatta kalma mücadelesi veren 28 yaşındaki Nurçin Arlı’nın hayalini, İhlas Haber Ajansı’nın haberi üzerine bugün Elazığ’da bulunan sarı-kırmızılı futbolcular gerçekleştirdi.

Ziraat Türkiye Kupası için Elazığ’a gelen Galatasaray kafilesi otele yerleşti. İHA’nın ’3 makineyle yaşam’ haberinde halk arasında kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) olarak bilinen ve milyonda bir görülen hastalığa 10 yaşında yakalanan 28 yaşındaki Nurçin Arlı, hayalinin sarı-kırmızılı futbolcularla tanışmak olduğunu söylemişti. Bugün Medical Park Elazığ Hastanesi tarafından hazırlanan tam tesisatlı ambulansla evinden alınan Arlı, sarı-kırmızı ekibin kaldığı otele yerleştirildi. Galatasaray’ın taraftar gruplarının aracılığı ile otelde kalan Arlı’yı, sarı-kırmızılı ekipten Selçuk, Sneijder, Bruma ve Josue odasında ziyaret edip, hatıra fotoğrafı çektirdi. Futbolcular, 29 yaşındaki Nurçin’e imzalı formalarını hediye etti.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Arlı, yazdığı ve basımı bitmek üzere olan kitabından futbolculara gönderme sözü verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.