Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İgü Futbol Takımı Süper Lige Çıktı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Futbol Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun Düzenlemiş Olduğu 1. Lig Futbol müsabakalarında İstanbul ’da 9 maçta 9 galibiyet alıp 34 gol attı 8 golü kalesinde gördü. İstanbul’da en...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2015 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2015 17:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Futbol Takımı Türkiye Üniversite Sporları Federasyonunun Düzenlemiş Olduğu 1. Lig Futbol müsabakalarında İstanbul ’da 9 maçta 9 galibiyet alıp 34 gol attı 8 golü kalesinde gördü. İstanbul’da en çok gol atıp en az gol yiyen takım olarak İstanbul şampiyonu oldu. Böylelikle Türkiye’nin diğer bölgelerinden gelen başarı göstermiş üniversite takımlarının katıldığı 19-23 Mayıs tarihlerinde Kuşadası’nda düzenlenen SÜPERLİG terfi maçlarına katılmaya hak kazandı.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde gerçekleşen terfi müsabakalarında Ülkenin dört bir yanından gelen köklü üniversite takımlarının arasında yenilgi almadan başarılı olan İstanbul Gelişim Üniversitesi Futbol Takımı kuruluşunun ikinci yılında bir ilke imza atarak süper lige çıkma başarısını gösterdi . Toplamda 13 maçta 11 galibiyetle namağlup Türkiye 3.sü olarak İstanbul’dan Süperlige yükselen tek takımdır.
İGÜ Futbol Takımının yeni Hedefleri Mayıs 2016’da düzenlenecek olan süper lig müsabakalarında başarılı olup ülkemizi ve üniversitelerini Avrupa’da da temsil etmektir.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.