Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İbrahim Üzülmez: "Yeni transferlerden şu ana kadar bir verim alamadım"

Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takıma yeni katılan isimlerden şu ana kadar bir verim alamadığını söyledi.Başkent temsilcisi Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, sezonun geride kalan 4 haftasını...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 11:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gençlerbirliği Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, takıma yeni katılan isimlerden şu ana kadar bir verim alamadığını söyledi.
Başkent temsilcisi Gençlerbirliği’nin Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, sezonun geride kalan 4 haftasını değerlendirirken, yeni transferlerden henüz bir verim alamadığını ifade etti. Hiçbir zaman mücadele etmekten yılmadığını belirten Üzülmez, "Geldiğim dönemden itibaren kendi içimizdeki kazanma alışkanlığımızı hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz. Evet, gelen arkadaşlardan şu ana kadar bir verim alamadım. Biz buna takılırsak gelecek maçlarda hüsrana uğrarız. Benim Ahmet Oğuz gibi, Ahmet Çalık, Selçuk, Uğur, İrfan, Landel, Stancu, Serdar, Aydın gibi geçen seneden bir iskelet kadrom var. Bu oyuncular işi sahipleniyor, saha içinde bir karakter gösteriyor" dedi.
"Yenilerin katılımı olsaydı daha iyi yerlerde olabilirdik"
Sıkıntısının takıma yeni gelen oyuncularla olmadığını vurgulayan Üzülmez, "Gelen oyuncuyu sahipleneceğiz, misafirperverliğin en iyisini göstereceğiz çünkü bizim yapımızda bunlar var. Gelen oyunculardan takım içinde en iyisini almaya çalışacağız. Tabi ki daha iyi olacaklar, bu oyuncular alınırken benim de onayım oldu, onu da kabul etmek gerekiyor. 4 haftalık süre içinde gelen yenilerin katılımı olsaydı daha iyi yerlerde olabilirdi Gençlerbirliği. Olacaktır, olmak zorundadır çünkü geçen seneki oyuncularımız onları zorlamazsa rekabeti elde edemezsek sıkıntılar yaşarız" diye konuştu.
"Bırakma düşüncem yok"
42 yaşındaki teknik adam, rekabet zemini hazırlayarak daha iyi bir takım ortaya çıkarmaya çalıştıklarını dile getirerek, "Hiçbir zaman o yılgınlığın içinde olmamam gerekiyor. Bu takımın teknik direktörü, lideri olarak kendi içindeki şevki en ufak bir şekilde düşürdüğüm anda takımı bırakmam gerekiyor. Şu ana kadar öyle bir düşüncem yok, oyuncularımla beraber güzel bir sinerji yakaladım. Çok önemli maçlar oynadık. Konyaspor Türkiye Ligi’nin en dirençli takımlarından biri. Shaktar Donetsk maçında 120 kilometre koşu kapasitesine sahip bir takıma karşı oynadı. Çok kolay değil Konya takımını 88 dakika kendi ceza sahanız içine sokmamak kolay değil" ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.