Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ibanez: "Tekrar Ünal Karaman ile çalışmak bir şans"

Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Luis Ibanez, tekrar, Ünal Karaman ile çalışmanın bir şans olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2018 21:54
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2018 21:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

Trabzonspor’un Arjantinli oyuncusu Luis Ibanez, tekrar, Ünal Karaman ile çalışmanın bir şans olduğunu söyledi.

Trabzonspor’un Lokomotiv Zagreb’i 1-0 mağlup ettiği hazırlık maçı sonrasında açıklama yapan Ibanez, hazırlık maçlarının kolay gibi gözükse de zor maçlar olduğunu belirterek, "Çünkü konsantrasyonları sağlamak zordur. Ama bizim takımımız iyi konsantre olduk ve iyi başladık. Topun hakimiyeti bizdeydi. İkinci yarı bulduğumuz bir golle kazanmayı bildik. Hazırlık maçları zor maçlardır aslında” dedi.

"Ünal Karaman ile çalışmak bir şans"

Tekrar Ünal Karaman’la çalışmayı bir şans olarak değerlendiren Ibanez, “Bu benim için büyük bir fırsat ve büyük bir şans. Hocamızla geçen sene çalıştık, benim neler yapabileceğimi, kapasitemi neleri iyi neleri kötü yapabildiğimi biliyor. Beni tanıdığı için bu bir oyuncu için büyük bir avantaj. İstediğim fırsatları bulamamıştım. Umarım hocamla bu fırsatları yakalar ve kendi kalitemi gösteririm” dedi.

"Rekabet takıma yarayacaktır"

Oynadığı mevkide rekabet yaşanacağını ve kendisinin de bu rekabeti iyi gördüğünü söyleyen Ibanez, “Bu güzel bir rekabet, üç tarafa da yarıyor. Hem bana, hem Novak’a hem de takımımıza yarıyor. Hocamızın işini belki biraz zorlaştırıyoruz. Ama bizim için de çok güzel olacak. O beni ben onu geçmek için her gün daha iyi olacağız. Hepimizin hayrına bir iş” diye konuştu.

"Yorgunuz ama olması gereken bu"

Slovenya’daki antrenman temposuna ilişkin de şikayetçi olmadıklarını ifade eden Ibanez, “Hocamız zaten bizimle bu durumu konuştu. İlk 15 gün iyi bir yükleme yapacağını. Daha sonra maçlarla seyrin biraz daha aşağıya düşeceğini söylemişti. Aslında yorgunuz ama bu normal ve olması gereken bir durum. Çünkü yüksek seviyede çalışıyoruz. Yüksek seviyede çalışmak bize belki önümüzde yaşanabilecek sakatlıkları engelleyecek tek durum, böyle çalışmaya devam etmek zorundayız” diye konuştu.

"Messi ondan biraz daha önde"

Ibanez, Arjantin Milli Takımı’nın Dünya Kupası’nda başarılı olamamasına ilişkin de görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Arjantin takımı için zor bir süreç oldu. Çünkü hoca ve sistem değişiklikleri gibi birçok değişiklikler oldu. Dünyanın belki de en iyi oyuncularına sahibiz. Ancak bu tür değişiklikler yaşanan bir takımın başarılı olması kolay olmuyor. Maradona tabii ki dünya tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından birisi. Ama şu anki dönemde eskisi gibi oynasaydı Messi’nin yaptıklarını yapamazdı diye düşünüyorum. Günümüz futbolu ile kıyaslarsak Messi ondan biraz daha önde diyebilirim.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.