Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüsnü Özkara: "Telafi Edeceğiz"

PTT 1. Lig’in 27. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor’a 2-1 mağlup olan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, kalan maçlardan alacakları puanlarla bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.1461 Trabzon’un yeni teknik...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 16:33
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 16:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
PTT 1. Lig’in 27. haftasında sahasında Multigroup Alanyaspor’a 2-1 mağlup olan 1461 Trabzon’da Teknik Direktör Hüsnü Özkara, kalan maçlardan alacakları puanlarla bu mağlubiyeti telafi etmek istediklerini söyledi.
1461 Trabzon’un yeni teknik direktörü Hüsnü Özkara, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, galibiyete inandıklarını ancak bunu sahaya yansıtamadıklarını söyledi. Özkara, "İlk yarıya iyi başladık ancak çok erken tesadüfi bir gol yedik. Genellikle bu tipte golleri sık sık yiyoruz. Ama ilk yarıya baktığımızda rakip takımın bir üstünlüğü yoktu. İkinci yarının başında da yediğimiz olağanüstü gol nedeniyle moralimiz bozuldu. Ancak bunu bir kenara bırakarak rakip sahada üstünlük kurduk. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için gol de bulamadık. Ligde kalan maçlardan alacağımız puanlarla bu mağlubiyetleri telafi etmek istiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.