Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Kalpar: "Amatör takımın yemeyeceği golleri yedik"

Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 5-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ilk yarıda iyi oynadıklarını, ikinci yarı da ise duran toplardan yedikleri gollerden dolayı yenildiklerini...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2016 18:47
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2016 18:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında sahasında Medipol Başakşehir’e 5-0 yenilen Aytemiz Alanyaspor’un Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ilk yarıda iyi oynadıklarını, ikinci yarı da ise duran toplardan yedikleri gollerden dolayı yenildiklerini ifade etti.
Üzücü bir yenilgi aldıklarını ifade eden Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, “Farklı yenilen bir takımın hocası olarak üzülüyoruz. Mücadelenin ilk 25 dakikasında çok pozisyon yakaladık. Bunlardan bir tanesini gole çevirseydik maçın durumu farklı olurdu. İlk yarıda yediğimiz basit hatalardan dolayı bir gol var. İlk yarı da yakaladığımız pozisyonlara bakarsak ilk yarıyı önde bitirmemiz gereken maçtı. İkinci yarı da baktığımız da yediğimiz gollerde oyun bitti. Çok basit yediğimiz gol, adam markajında görevlendirdiğimiz pozisyonda yedik. Maçtaki golleri bireysel hatalardan yedik. Amatör maçlarda yenilmeyecek goller yedik. Bu kadar basit gol yemememiz gerekiyor. Son golde duran toptan yediğimiz bir gol var. Maçta oynanan oyunla alınan skoru farklı ele almamız gerekiyor. 5-0 yenilen bir takımın hocası olarak üzülüyorum. Ben takımıma hem geçmiş olsun hem de kutlamak istiyorum. Oynadığımız oyuna baktığımız zaman oyunun sonucu 5-0 olmaması gerekiyordu. Zaman zaman istisnai maçlar oluyor bu da onlardan bir tanesi oldu. Ne olursa olsun kendi sahasında 5-0 yenilen bir takımın üzülmemesi olmaz ve biz de üzülüyoruz. Ben de Alanyaspor’un hocası olarak üzülüyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.