Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Eroğlu: "İyi Oyunumuz Skora Da Yansıyacak"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Giresunspor maçı, iyi oyunumuzun skora da yansıdığı karşılaşma olacak" dedi.Altınordu, PTT 1. Lig’in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi...

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, "Gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Giresunspor maçı, iyi oyunumuzun skora da yansıdığı karşılaşma olacak" dedi.
Altınordu, PTT 1. Lig’in 27. haftasında 4 Nisan Pazartesi günü evinde oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını Selçuk-Efes Tesisleri’nde sürdürüyor. Isınma hareketleriyle başlanan idman, 5’e 2 ve taktik alan oyunuyla sona erdi. İdmanda oyuncularıyla birebir ilgilenen Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Giresunspor’a karşı gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmamız gerekiyor" dedi.
Milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirdiklerini söyleyen Eroğlu, moral açısından iyi durumda olduklarını belirterek, "Antrenman eksiği olan birkaç oyuncumuz vardı, onları da 3-4 günlük süreçte hazır hale getireceğiz. Giresunspor karşısında istediğimiz galibiyeti almayı hedefliyoruz. Rakibimiz, farklı bir takım ve play-off’u zorluyorlar. Oyun sistemleri ve şablonları belli. Gerekli önlemi alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmalıyız. Giresunspor maçı, iyi oyunumuzun skora da yansıdığı karşılaşma olacak" dedi.
U19 Milli Takımı’nda yer alan Cengiz Ünder çalışmaya katılamazken, sakatlığı bulunan Alican Özfesli ise ayrı çalıştı. Altınordu B Takımı’nda yer alan Seydi Kayasoy ve Süleyman Güneş de bu sezon ilk kez takımla antrenman yaptı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.