Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Eroğlu: "Beklenen futbolu ortaya koyamadık"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Ligin İlk 3 Haftasına İstedikleri Gibi Başlayamadıklarını Belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2016 21:47
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2016 21:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüseyin Eroğlu: "Beklenen futbolu ortaya koyamadık"
Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 2-2 sona eren Adana Demirspor maçı sonrası, "Beklenen futbolu ortaya koyamadık" dedi.
TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, ligin 4. haftasında Altınordu ile evinde 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen toplantıda konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin ilk 3 haftasına istedikleri gibi başlayamadıklarını belirterek, Adana Demirspor müsabakasına ilişkin şunları anlattı:
“Gol attık, yedik. Beklenen futbolu ortaya koyamadık. Zor görünüyordu. Rakibin gücünü biliyoruz ama kendi gücümüzü de biliyoruz. Oynarsak her takımı yenecek güçte olduğumuzu biliyoruz. Erken gol bizi bozsa da oyunun kontrolü bizdeydi hep. Beraberliği sağladık. Futbolcularımıza 2. yarıda yenebileceğimize inandığımızı söyledim. ’Yeter ki futbol oynayalım’ dedim. Tarihi bir fark çıkabilirdi.”
Eroğlu, Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan’ın futbolcularına yönelik yaptığa açıklamalarına ilişkin bir soruya ise, “En iyisini yapmaya çalışacağız. Profesyoneliz, her şeyi yapacağız. Oynayacağımız futbol ile değişeceğini düşünüyoruz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.