Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hot: ”Son 4 yıldır Yalova’da basketbol adına önemli işler yapıyoruz”

Yalova Group Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Antalya’da oynanan Federasyon Kupası grup maçlarının ardından adını son 8 takım arasında yazdırdı.C Grubunda mücadele eden Yalova ekibi 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grubunu...

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hot: ”Son 4 yıldır Yalova’da basketbol adına önemli işler yapıyoruz”

Yalova Group Belediyespor, Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından Antalya’da oynanan Federasyon Kupası grup maçlarının ardından adını son 8 takım arasında yazdırdı.

C Grubunda mücadele eden Yalova ekibi 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle grubunu ikinci sırada tamamlamayı başardı. OGM Orman Gençlik, Bursaspor Durmazlar ve Afyon Belediyesi’ni mağlup eden Belediyespor, İstanbulspor Beylikdüzü ve Antalyaspor’a mağlup oldu.

Yalova Group Belediyespor Menajeri Serdar Hot, ”4 senedir Yalova’da bu işe gönül veren isimlerle birlikte basketbola ve Yalova’ya hizmet etmeye çalışıyoruz. Her sene ligin neredeyse en az bütçeli takımı olarak fena işler yapmadık. Adımızı Federasyon Kupası’nda son 8 takım arasına yazdırmak da bu fena olmayan işlerden bir tanesi oldu sanırım. Ligde almak için bu takımdaki herkesin elinden geleni yapacağına Yalovalılar emin olsun. Kendisinden 4-5 kat fazla bütçelere sahip olan takımları geride bırakacağımızı düşünüyorum” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.