Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollanda’da Hıddınk Dönemi Sona Erdi

Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink’in görevine son verildi.2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Türkiye ile aynı grupta mücadele eden Hollanda’da, teknik direktör Guus Hiddink ile yollar ayrıldı. Hollanda Futbol...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2015 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2015 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hollanda Milli Takımı Teknik Direktörü Guus Hiddink’in görevine son verildi.
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri’nde Türkiye ile aynı grupta mücadele eden Hollanda’da, teknik direktör Guus Hiddink ile yollar ayrıldı. Hollanda Futbol Federasyonu’nun resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Hiddink’in sözleşmesinin karşılıklı feshedildiği belirtildi.
Milli takıma veda eden Hiddink, federasyonun internet sitesinden, "Her şey için üzgünüm. Hollanda Milli Takımı’nın başına yeniden geçmek benim için bir onurdu. Benden sonra gelecek olan teknik ekibe Fransa yolunda başarılar diliyorum" dedi.
Hiddink, 2014 Dünya Kupası’nın ardından Louis van Gaal’in yerine göreve gelmişti. Tecrübeli teknik adam görev yaptığı süreçte EURO 2016 elemelerinde alınan kötü sonuçların ardından eleştiri konusu olmuştu. EURO 2016 eleme grubunda 6 maç oynayan Hollanda 3 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Portakallar 10 puanla İzlanda ve Çek Cumhuriyeti’nin ardından 3. sırada bulunuyor.
Hollanda’da Hiddink’in ardından görevi yardımcısı Danny Blind’in devralması bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.