Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollanda-Türkiye maçında ilk 11'ler belli oldu

Euro 2016 elemeleri A Grubu maçında Türkiye, Hollanda'ya konuk oluyor. 54 bin kişilik Amsterdam Arena Stadyumu'nda oynanacak olan maçta takımların ilk 11'leri belli oldu. TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix...

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2015 21:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2015 21:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Euro 2016 elemeleri A Grubu maçında Türkiye, Hollanda'ya konuk oluyor. 54 bin kişilik Amsterdam Arena Stadyumu'nda oynanacak olan maçta takımların ilk 11'leri belli oldu.

TSİ 21.45'te başlayacak müsabakayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Mark Borsch ve Stefan Lupp'un yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Mike Pickel ilave yardımcı hakemleri ise Bastian Dankert ve Marco Fritz olacak.

Takımların 11'leri şöyle:
Stat: Amsterdam Arena (54 bin kapasiteli)
Hakemler: Felix Brych, Mark Borsch, Stefan Lupp (Almanya Futbol Federasyonu)
Hollanda: Jasper Cillesen, Gregory Van der Wiel, Stefan de Vrij, Bruno Martins, Daley Blind Nigel de Jong , İbrahim Affelay, Georginio Wijnaldum, Wesley Sneijder, Gerginio Wijnaldum, Klaas Jan Huntelaar, Mepmhis Depay
Türkiye: Volkan Babacan, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Hakan Balta, Caner Erkin, Ozan Tufan, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Gökhan Töre, Volkan Şen, Burak Yılmaz.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.