Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hollanda basını: Sneijder'in golleri Galatasaray'ı galibiyete taşıyor

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yaptığı maçı 3-1 kazanması Hollanda basınında geniş yer buldu. De Telegraaf gazetesinin haberinde, "Sneijder'ın golleri Galatasaray'ı hem ligde hem de...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2013 01:10
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2013 01:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hollanda basını: Sneijder'in golleri Galatasaray'ı galibiyete taşıyor
Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Danimarka'nın Kopenhag takımıyla yaptığı maçı 3-1 kazanması Hollanda basınında geniş yer buldu.

De Telegraaf gazetesinin haberinde, "Sneijder'ın golleri Galatasaray'ı hem ligde hem de şampiyonlar liginde galibiyetlere taşıyor" denildi. Haberde Wesley Sneijder'in Şampiyonlar Ligi'nde ilk golünü FC Kopenhag'a atarak takımının galibiyetine büyük katkıda bulunduğu ifade edildi.

De Volkskrant ve AD gazeteleri, Wesley Sneijder'ın son bir haftada 4 gol attığına yer verdi. Türkiye'de Sneijder haftası yaşandığını belirten gazeteler, Sneijder'ın güzel bir haftayı geride bıraktığını, Hollanda milli takımı forması altında 1 gol, ligde Kardemir Karabükspor'a 2 gol ile şampiyonlar liginde FC Kopenhag'a 1 gol atarak bir haftada 4 gol sevinci yaşadığını yazdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.