Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hizanlı Türkiye şampiyonundan Kaymakama ziyaret

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasına katılan Hizanlı Nurcihan Ekinci, Türkiye şampiyonu oldu.Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasına...

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2017 16:29
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2017 16:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hizanlı Türkiye şampiyonundan Kaymakama ziyaret

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından düzenlenen Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasına katılan Hizanlı Nurcihan Ekinci, Türkiye şampiyonu oldu.

Türkiye Taekwondo Federasyonu tarafından Ankara’da düzenlenen Para-Taekwondo Türkiye Şampiyonasına 54 kilo K44 bayan büyükler kategorisinde katılan Bitlis’in Hizan ilçesinde ikamet eden Nurcihan Ekinci, Türkiye şampiyonu olma başarısı elde etti. Elde ettiği başarı ile Bitlis’e ve Hizan’a büyük bir gurur ve sevinç yaşatan Ekinci, bu yıl İngiltere’nin Londra şehrinde düzenlenecek olan Dünya Taekwondo Şampiyonası ve Belarus’ta yapılacak olan Avrupa Para Taekwondo Şampiyonasına Türkiye’yi temsilen katılmaya hak kazandı. Başarılı sporcu Nurcihan Ekinci Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu’nu makamında ziyaret ederek kendisine verdiği maddi ve manevi desteklerden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Hamitoğlu, kendisini tebrik ederek Londra’da ve Belarus’ta düzenlenecek olan müsabakada kendisine başarılar diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.