Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hikmet Karaman: "İyi İşler Yaptık Ama Gol İçin Yeterli Olmadı"

Beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zaman zaman iyi şeyler yapsalar da golü bulmak için yeterli olmadığını söyledi.Karaman yaptığı...

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 21:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 21:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beraberlikle sonuçlanan Kayserispor maçı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, zaman zaman iyi şeyler yapsalar da golü bulmak için yeterli olmadığını söyledi.
Karaman yaptığı açıklamada, “90 dakikayı değerlendirdiğimizde oyun içerisinde iki yarıda pozisyonlarımız var. Golü bulabilsek oyun daha da güzelleşecekti. İlk devre kaçırdığımız goller var. Aynı şey ikinci yarı da geçerli. Karambolden doğan gol şansları değil bunlar. Zaman zaman iyi şeyler yapmaya çalıştık ama gol atmak için yeterli olmadı. Golü atsaydık rakip oyun sistemini bozacaktık. Hücuma geçeceklerdi. Daha çok boş alan bulacaktık. Olmadı. 3 dakikalık uzatma az. Türkiye’de bu 4-5 dakikanın üzerinde olmalı. Hakemi beğendim. Ama uzatmaları biraz daha fazla verebilirdi” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.